Οι Ρώσοι κατέστρεψαν βάση ξένων μισθοφόρων στο Χάρκοβο με πυραύλους υψηλής ακρίβειας

Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις κατέστρεψαν ένα σημείο ανάπτυξης ξένων μισθοφόρων με πυραύλους υψηλής ακρίβειας στην περιοχή του Χάρκοβο, δήλωσε το Σάββατο ο αντιστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ, εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

«Στην περιοχή Andreevka, στην περιοχή του Χάρκοβο, πύραυλοι υψηλής ακρίβειας που εκτοξεύτηκαν από τον αέρα κατέστρεψαν το σημείο ανάπτυξης ξένων μισθοφόρων», είπε ο Ρώσος στρατηγός.

Επιπλέον, ο Konashenkov διευκρίνισε πως την τελευταία ημέρα, χτυπήθηκαν τα ακόλουθα: 

- 9 περιοχές συγκέντρωσης ανθρώπινου δυναμικού και στρατιωτικού εξοπλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας,

- 5 θέσεις βολής μονάδων πολλαπλών συστημάτων πυραύλων εκτόξευσης στις περιοχές των οικισμών Maloryazantsevo, Volcheyarovka, Podgornoye, Malaya Ilyinovka και Lisichansk της Λαϊκής Δημοκρατίας του Luhansk, 

-  και επίσης καταστράφηκε το αντιαεροπορικό πυραυλικό σύστημα "Buk-M1" στην περιοχή Minkovka της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail