Πούτιν: Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ορίσει τον εαυτό τους Θεό στη Γη!

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ορίσει τον εαυτό τους Θεό στη Γη, αλλά η παγκόσμια κοινότητα θα επιστρέψει τελικά στην κατανόηση ότι πρέπει να ζεις σύμφωνα με τους κανόνες, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης.

«Όπως είπα, διορίστηκαν [οι ΗΠΑ] οι ίδιοι ως εκπρόσωποι του Θεού στη Γη. Τώρα εδώ ακούμε, τι  σημαίνει συμπεριφορά ή ζωή σύμφωνα με τους κανόνες. Με ποιους κανόνες; Ποιος τους επινόησε; Τι ανοησία είναι αυτή; Υπάρχει μόνο ένας κανόνας που πρέπει να τηρηθεί - αυτός είναι το δημόσιο διεθνές δίκαιο. 

Τι είναι; Πρόκειται για συμφωνίες μεταξύ χωρών που είναι κάποιου είδους συμβιβασμού και οι οποίες υπογράφονται από τα αντίστοιχα κράτη. Και αν κάποιος σκέφτηκε αυτούς τους κανόνες για τον εαυτό του, για να τους επιβάλει σε άλλες χώρες, τότε δε θα λειτουργήσουν ποτέ. Αυτό είναι ένα προφανές, απολύτως, πράγμα. 

Προχωράμε από την αρχή ότι αργά ή γρήγορα, όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα, ολόκληρη η διεθνής κοινότητα θα επιστρέψει στην κατανόηση πως είναι απαραίτητο να ζούμε όχι σύμφωνα με κάποιους κανόνες που επινοήθηκαν από κάποιον, αλλά στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου. Είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε σε αυτό το πνεύμα».

Το ιωβηλαίο XXV Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης πραγματοποιείται στην Αγία Πετρούπολη από τις 15 έως τις 18 Ιουνίου.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail