Μεγάλη παρτίδα δυτικών όπλων έγιναν στάχτη από πυραύλους Kalibr στην Ουκρανία

Freepen.gr - Οι πύραυλοι «Kalibr» κατέστρεψαν στην περιοχή του Ζιτομίρ μια μεγάλη παρτίδα όπλων και εξοπλισμού που παραδόθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη για τον ουκρανικό στρατό, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, Υποστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ.

«Υψηλής ακρίβειας, μεγάλου βεληνεκούς, θαλάσσιοι πύραυλοι Kalibr στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού Malin στο Zhytomyr κατέστρεψαν μια μεγάλη παρτίδα όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού που παραδόθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τις ευρωπαϊκές χώρες για τα ουκρανικά στρατεύματα στο Ντονμπάς», είπε.

Ο στρατηγός πρόσθεσε πως πύραυλοι υψηλής ακρίβειας που εκτοξεύτηκαν από τον αέρα κατέστρεψαν εγκαταστάσεις αποθήκευσης καυσίμων στο εργοστάσιο του λιμανιού της Οδησσού. Τα καύσιμα προορίζονταν για τεθωρακισμένα οχήματα Ουκρανών εθνικιστών.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail