«Η Χερσώνα θα ενταχθεί σύντομα στη Ρωσική Ομοσπονδία»

Eirena / pixabay
Η περιοχή της Χερσώνας θα γίνει σύντομα μια πλήρης ρωσική επαρχία, δήλωσε στο RIA Novosti ο Κίριλ Στρεμούσοφ, αναπληρωτής επικεφαλής της περιφερειακής διοίκησης.

"Προσωπικά βλέπω την περιοχή του Kherson, τονίζω, όχι μια δημοκρατία, αλλά μια περιοχή, εντός της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Το ζήτημα του χρόνου είναι πράγματι, πότε θα είμαστε εκεί, αυτό το θέμα εξαρτάται από τους κατοίκους του Kherson", είπε.

Ο Στρεμούσοφ πρόσθεσε επίσης πως, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του, το 60-70 τοις εκατό του πληθυσμού της περιοχής θα ψηφίσει υπέρ της ένταξης στη Ρωσία.

«Θα γίνουμε επιτέλους ένα πλήρες έδαφος που θα ανήκει στο κράτος και όχι σε κάποιους κατοίκους που θα πουλήσουν τη γη μας κομμάτι-κομμάτι, θα τη μεταπουλήσουν και θα μας θεωρούν σκλάβους», τόνισε ο αξιωματούχος.

 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail