Ο Μεντβέντεφ προειδοποιεί για κίνδυνο πυρηνικού πολέμου στη σύγκρουση μεταξύ ΝΑΤΟ - Ρωσίας

RIA Novosti / Ekaterina Shtukina
Freepen.gr - Ο κυνισμός των δυτικών χωρών σε σχέση με τη Ρωσική Ομοσπονδία γίνεται ολοένα και πιο ειλικρινής, προσπαθούν να εισαγάγουν τη θέση ότι η Ρωσία τρομάζει τον κόσμο με μια «πυρηνική σύγκρουση», έγραψε στο κανάλι του στο Telegram ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας. 

«Οι ατελείωτες κουβέντες ξένων αναλυτών για τον πόλεμο του ΝΑΤΟ με τη Ρωσία δεν υποχωρούν. Επιπλέον, ο κυνισμός των δυτικών "μιλούντων κεφαλιών" γίνεται όλο και πιο ειλικρινής. Προσπαθούν επίμονα να εισαγάγουν τη θέση ότι η Ρωσία τρομάζει τον κόσμο με μία πυρηνική σύγκρουση στην ημερήσια διάταξη. Ακόμη και ο Τραμπ πρόσφατα βγήκε για αυτό, φυσικά, μόνο και μόνο για να κακολογήσει τον Μπάιντεν. Και, φυσικά, οι Ευρωπαίοι τσιρίζουν με τις λεπτές φωνές τους», έγραψε ο Μεντβέντεφ. 

«Στο πλαίσιο του πολέμου με αντιπροσώπους που εξαπέλυσαν οι δυτικές χώρες με τη Ρωσία, θέλω για άλλη μια φορά να διατυπώσω πολύ ξεκάθαρα πράγματα που είναι τόσο προφανή σε όλους τους λογικούς ανθρώπους. Ενισχύοντας την Ουκρανία με όπλα από τις χώρες του ΝΑΤΟ, προετοιμάζοντας τα στρατεύματά της να χρησιμοποιήσουν δυτικό εξοπλισμό, στέλνοντας μισθοφόρους και η διεξαγωγή ασκήσεων των χωρών της Συμμαχίας κοντά στα σύνορά μας αυξάνουν την πιθανότητα άμεσης και ανοιχτής σύγκρουσης μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας αντί του πολέμου με πληρεξούσιο που διεξάγουν», τόνισε ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας.

 Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό εγκυμονεί κινδύνους. "Μια τέτοια σύγκρουση έχει πάντα τον κίνδυνο να μετατραπεί σε έναν πλήρη πυρηνικό πόλεμο. Αυτό θα είναι ένα καταστροφικό σενάριο για όλους. Αυτό είναι όλο. Επομένως, δεν πρέπει να λέτε ψέματα στον εαυτό σας και στους άλλους. Απλά πρέπει να σκεφτείτε τις πιθανές συνέπειες των πράξεών σας. Και μην πνίγεστε από το ίδιο σας το σάλιο στους παροξυσμούς της ρωσοφοβίας!» πρόσθεσε ο Μεντβέντεφ. 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail