Οι ΗΠΑ έχουν γίνει εχθρικά κράτη προς τη Ρωσία, λέει το Κρεμλίνο

Peggy_Marco / pixabay
Ο εκπρόσωπος της ρωσικής προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι οι δυτικές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, που διεξάγουν έναν υβριδικό πόλεμο κατά της Ρωσίας, έχουν γίνει εχθρικά κράτη μιλώντας στο εκπαιδευτικό μαραθώνιο συνέδριο New Horizons.

«Ο υβριδικός πόλεμος είναι αυτό που συμβαίνει αυτήν την στιγμή, αυτό που συναντήσαμε», δήλωσε. "Δεν περιορίζεται στους συμβούλους των ΗΠΑ και της Βρετανίας, οι οποίοι λένε στους ένοπλους Ουκρανούς εθνικιστές τι να κάνουν και που τους παρέχουν στοιχεία πληροφοριών και ούτω καθεξής. Όχι. Είναι διπλωματικός και πολιτικός πόλεμος. Υπάρχουν απόπειρες να μας απομονώσουν στον κόσμο. Είναι ένας οικονομικός πόλεμος».

«Είναι αλήθεια ότι συνεχίζουμε να τα αναφέρουμε ήπια ως μη φιλικά κράτη, αλλά πρέπει να πω ότι είναι εχθρικά κράτη, γιατί αυτό που κάνουν είναι πόλεμος», είπε ο Πεσκόφ.

Τόνισε ότι σε αυτό το πλαίσιο τα δικαιώματα ιδιοκτησίας έπαψαν να είναι ιερά.

"Πάρτε τα εθνικά μας χρήματα που έχουν δεσμευτεί, μπλοκαριστεί. Με άλλα λόγια, τα περιουσιακά μας στοιχεία σε δολάρια και ευρώ σε λογαριασμούς εκεί (στις δυτικές χώρες) έχουν παγώσει. Στην πραγματικότητα, έχουν κλαπεί, προσπαθούν να τα κλέψουν αλλά θα παλέψουμε για αυτά, φυσικά», είπε ο Πεσκόφ, προσθέτοντας ότι τέτοιες εκδηλώσεις εχθρότητας ήταν πολλές.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail