Γερουσιαστής: Οι ΗΠΑ πρέπει να δανειστούν χρήματα από την Κίνα για να βοηθήσουν την Ουκρανία!

Freepen.gr - Οι ΗΠΑ θα πρέπει να δανειστούν χρήματα από την Κίνα για να δώσουν στην Ουκρανία ένα πακέτο βοήθειας ρεκόρ 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων, υποστήριξε ο γερουσιαστής Ραντ Πολ σε συνέντευξή του στο Breitbart.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο αμερικανικός προϋπολογισμός δεν έχει τα απαραίτητα κεφάλαια για να εκπληρώσει τις υποσχεθείσες υποχρεώσεις προς το Κίεβο.

«Νομίζω πως είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε χρήματα να στείλουμε, πρέπει να δανειστούμε από την Κίνα για να στείλουμε κεφάλαια στην Ουκρανία», είπε ο Πολ.

Ο γερουσιαστής θεωρεί αδικαιολόγητη τη λήψη δανείων για στρατιωτικές προμήθειες.

«Πιστεύω ότι η πλειοψηφία θα συμφωνούσε με αυτό το δάνειο, συμπεριλαμβανομένων πολλών Ρεπουμπλικανών, αν μιλούσαμε για ένα νέο κοινωνικό πρόγραμμα. Αλλά όταν πρόκειται για στρατιωτική βοήθεια σε άλλη χώρα, είναι απίθανο να πούμε πως μπορούμε να πάρουμε αυτά τα χρήματα, ότι πρόκειται για δικαιολογημένο δανεισμό», είπε ο πολιτικός.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail