Ο Αντώνης Σαμαράς τα είπε χύμα, έκανε την προφητεία του και μετά πήγε για...ύπνο

Ο Αντώνης Σαμαράς για μία ακόμη φορά εκφώνησε μία καλά δουλεμένη ομιλία στοχεύοντας σε εκείνο το ακροατήριο των βουλευτών, στελεχών και ψηφοφόρων της ΝΔ που διατηρούν ακόμη κάποιες άλφα ευαισθησίες και τον όποιο πατριωτισμό.

Του Στρατή Μαζίδη

Ο κ. Σαμαράς είπε τα αυτονόητα. Πχ ότι τιμωρούμε τη Ρωσία αλλά όχι την Τουρκία ή πως ζητάμε ως Ευρώπη την απεξάρτηση στον ενεργειακό τομέα από τη Μόσχα αλλά δε βοηθάμε τον Ελληνισμό στο θέμα της ΑΟΖ και της εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων. 

Άσκησε επίσης σκληρή εσωκομματική κριτική σφάζοντας με το βαμβάκι όχι μόνο τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και το Νίκο Δένδια για τα όσα χαριτωμένα είχε δηλώσει σε σαουδικό μέσο απαξιώνοντας τον υποθαλάσσιο εν δυνάμει ενεργειακό πλούτο της χώρας.

Επιπλέον δεν μπορεί να περάσουν απαρατήρητα τα βέλη του για το χειρισμό και το διχασμό των Ελλήνων πολιτών ένεκα της πανδημίας.

Ο πρώην πρωθυπουργός είπε όλα όσα ήθελε να ακούσει κάποιος ο οποίος ανησυχεί για το αύριο αυτού του τόπου. Είπε τα λογικά, τα αυτονόητα.

Και μετά;

Και μετά πήγε για ύπνο. Όπως έκανε αντίστοιχα και τις προηγούμενες φορές που χρειάστηκε να μιλήσει είτε από του βήματος της βουλής είτε σε κομματικό μικρόφωνο τοποθετούμενος σοβαρά.

Αυτό που απομένει να δούμε είναι αν επαληθευτεί η προφητεία του για την επερχόμενη συρρίκνωση της Νέας Δημοκρατίας εφόσον συνεχιστεί η μετατροπή σε...ποτάμι, και μάλιστα θολό.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail