Κοντά σε νέα Αλωση όταν οι Ελληνες πολιτικοί καταγγέλλουν τον Πούτιν ως εγκληματία πολέμου αλλά όχι τον Ερντογάν

Η Άλωση, η εισβολή και η κατάσχεση 

Ανήμερα της αποφράδας ημέρας ίσως το σημαντικότερο είναι να γράψει κάτι κανείς, για να μην επαναληφθεί μία νέα Άλωση... Επειδή εκεί κοντά είμαστε και όχι στο... και του χρόνου στην Πόλη... Καθημερινά δυστυχώς η κυβέρνηση ολοένα και περισσότερο ταυτίζει την εξωτερική της πολιτική της με την υπηρέτηση των πλέον ανθελληνικών συμφερόντων των ΗΠΑ. 

Χαράλαμπος Μηνάογλου

Και ακούει κανείς ανθρώπους όπως ο Δένδιας και ο Συρίγος να προσπαθούν να πείσουν (ποιον είναι αλήθεια ένα ερώτημα..... εμάς ή τον εαυτό τους πρωτίστως;) ότι η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι πράξη ηθικά απαράδεκτη και παράνομη σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, ενώ η αντίστοιχη εισβολή της Τουρκίας πχ. στην Κύπρο ή ακόμη και απολύτως πρόσφατα στην Συρία είναι κάτι άλλο.... Να καταγγέλλουν τον Πούτιν ως εγκληματία πολέμου ενώ να σιωπούν για τον Ερντογάν....Εσχἀτως να υποστηρίζουν ότι οι Ιρανοί διαπράττουν πειρατεία καταλαμβάνοντας τα δύο ελληνόκτητα πλοία, ενώ το ελληνικό κράτος νόμιμα κατέλαβε το ιρανικών συμφερόντων πλοίο στο Αιγαίο και απάντλησε το πετρέλαιό του ως προϊόν τρομοκρατίας! 

Και δικαίωμά τους είναι να επιθυμούν να χάσουν την όποια αξιοπιστία διαθέτουν, το πρόβλημα όμως είναι ότι με τις ενέργειες αυτές και τις δηλώσεις τους έχουν θέσει την Ελλάδα σε κατάσταση σχεδόν εμπόλεμη με την Ρωσία και τώρα και με το Ιράν! Και ερωτάται: με ποιον σχεδιασμό; Ή με ποιο ορατό ή απώτερο όφελος; Εκτός και αν έχουμε φτάσει πλέον σε τέτοιο σημείο αφασίας, ώστε να θεωρούμε τις δηλώσεις Στόλτεμπεργκ και Μπλίνκεν να τα βρούμε με την Τουρκία ως θετικές για τα ελληνικά συμφέροντα! 

Ίσως, μία λύση για την αποφυγή μίας νέας άλωσης να είναι οι Ιρανοί να συνεχίσουν να δεσμεύουν ελληνόκτητα πλοία στον Κόλπο, ώστε να αναγκαστούν οι Έλληνες εφοπλιστές να ασχοληθούν σοβαρά με το ποιος κυβερνάει την Ελλάδα. 

Η πλήρης και ανεπανάληπτη υποτέλεια στις ΗΠΑ με τις νόμιμες και παράνομες εισβολές, με τις νόμιμες και παράνομες κατασχέσεις κατά πώς συμφέρει την αμερικανική εξωτερική πολιτική μόνον σε μία νέα άλωση μπορεί να οδηγήσει. Ως εκ τούτου να ευχηθούμε για του χρόνου να γίνουμε ανεξάρτητη και κυρίαρχη χώρα. Και όλα τα άλλα έρχονται....

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail