Η Γερμανία αποκαλύπτει το σχέδιο των ΗΠΑ για την Ουκρανία

WiR_Pixs / pixabay
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν θέλει να αποδυναμώσει τη Ρωσία με τη βοήθεια της Ουκρανίας ώστε να μην παρεμβαίνει στη στρατηγική πρόοδο της Δύσης, γράφει η Junge Welt.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες στέλνουν χρήματα και όπλα στην Ουκρανία, μετατρέποντας ουσιαστικά τη χώρα σε οικονομική αποικία της Δύσης», αναφέρει το άρθρο.

Η σημερινή κυβέρνηση της Ουκρανίας είναι πολύ άνετη σε αυτόν τον ρόλο, οι εκπρόσωποί της έχουν ήδη αρχίσει να μιλούν για ένταξη στο ΝΑΤΟ ξανά, γράφει ο συγγραφέας. 

"Η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Olha Stefanyshina είπε σε μια ισπανική εφημερίδα ότι το Κίεβο τηρεί τον στόχο της ένταξης στο ΝΑΤΟ. Ως αποτέλεσμα, η συμφωνία με τη Ρωσία, η οποία φαινόταν κοντά, αποκηρύχθηκε από την ουκρανική πλευρά", σημειώνει το άρθρο.

Και οι Ηνωμένες Πολιτείες, προμηθεύοντας όπλα στην Ουκρανία και προτρέποντάς την να συνεχίσει να αντιστέκεται, υπερασπίζονται τα συμφέροντά τους, γιατί τώρα η βιομηχανία τους δέχεται τεράστιες παραγγελίες, κατέληξε ο δημοσιογράφος.

* πληροφορίες ΡΙΑ


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail