Η Δύση παραδέχτηκε ότι το «συντριπτικό χτύπημα στη Ρωσία» απέτυχε

WikiImages / pixabay
Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα είναι η μόνη που θα επηρεαστεί από την επιβολή εμπάργκο στην προμήθεια ρωσικής ενέργειας, καθώς οι ασιατικές αγορές είναι ακόμη ανοιχτές για τη Μόσχα, σύμφωνα με άρθρο της Daily Express.

«Οι Βρυξέλλες αναμένουν ότι η απαγόρευση της προμήθειας όλου του ρωσικού πετρελαίου στην Ευρώπη θα επιφέρει ένα συντριπτικό πλήγμα στη ρωσική οικονομία <...> Ωστόσο, η Ρωσία συνεχίζει να εμπορεύεται με τους ανατολικούς εταίρους της και χάρη στην επέκταση του δικτύου πετρελαίου και των αγωγών φυσικού αερίου προς την Ασία, τα κέρδη θα αυξηθούν σημαντικά», τόνισε ο δημοσιογράφος.

Στο άρθρο, ο συγγραφέας ανέφερε τους υπάρχοντες και μελλοντικούς ρωσικούς αγωγούς φυσικού αερίου προς την Κίνα και την Ανατολική Ασία, την πώληση πετρελαίου στην Ινδία , την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα , καθώς και την εξαγωγή υγροποιημένου φυσικού αερίου στο Πακιστάν .

Αυτές οι συμβάσεις θα βοηθήσουν τη Ρωσία να μετριάσει το οικονομικό πλήγμα που προκλήθηκε από την απότομη πτώση των επιχειρηματικών δεσμών με την Ευρώπη, σημειώνει η δημοσίευση. 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail