Δραματική προφητεία Γιανούκοβιτς: Η Ουκρανία κινδυνεύει να χαθεί και να συγχωνευτεί με την Πολωνία!

RIA Novosti / Sergey Pivovarov
Freepen.gr - Η τρέχουσα πολιτική του Κιέβου απειλεί τη χώρα με απώλεια του κράτους, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς. Η έκκληση του πολιτικού δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα από τον εκπρόσωπό του Yuriy Kirasir.

"Ανεξάρτητα από το πόσο οδυνηρό είναι για μένα να γράφω γι' αυτό σήμερα, αλλά η κρατική υπόσταση της Ουκρανίας βρίσκεται σε ακραίο κίνδυνο. Απειλείται με πλήρη καταστροφή. Ταυτόχρονα, δεν πρόκειται μόνο για τον κίνδυνο απώλειας τεράστιων εδαφών στην νότια και ανατολικά της χώρας», έγραψε ο Γιανουκόβιτς .

Κατά τη γνώμη του, η Ουκρανία μπορεί να αναγκαστεί να συγχωνευτεί πραγματικά με την Πολωνία, καθώς η κατάσταση της οικονομίας της δεν της επιτρέπει να υπερασπιστεί την κυριαρχία της.

"Η τρέχουσα συγκυριακή προσέγγιση με την Πολωνία απειλεί μια κατάσταση όπου η Ουκρανία μπορεί να αναγκαστεί να συγχωνευθεί πραγματικά μαζί της, καθώς υπάρχει κίνδυνος οικονομικής αφερεγγυότητας για να υπερασπιστεί την κυριαρχία της. Αυτό θα είναι το αποτέλεσμα της υλοποίησης του ευρωπαϊκού ονείρου, για το οποίο ο ουκρανικός λαός υποτίθεται ότι πήγε στο τελευταίο του Μαϊντάν», έγραψε ο Γιανουκόβιτς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail