Τούρκος δημοσιογράφος: «Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει Ελλάδα, είναι μαριονέτα! Εχθρός μας οι ΗΠΑ»

Freepen.gr - Ο Nedim Şener είναι Τούρκος συγγραφέας και δημοσιογράφος που έχει γράψει για τις εφημερίδες Milliyet και Posta μιλώντας στην τουρκική τηλεόραση του CNN ανέφερε πως «ο πραγματικός εχθρός είναι οι ΗΠΑ» και ότι «στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ελληνικό κράτος». Κατά τον Şener η Ελλάδα είναι μια κατασκευασμένη χώρα από τους ιμπεριαλιστές εκ των έσω της οθωμανικής αυτοκρατορίας και την αποκαλεί «κράτος - μαριονέτα».

Ο Şener αναφέρει επίσης πως «οι Ελληνες χωρίς τους δυτικούς τους συμμάχους, όχι μόνο δεν μπορούν να επιβιώσουν αλλά ούτε να αναπνεύσουν. Η οικονομία τους έχει χρεοκοπήσει, οι Γερμανοί γελούν μαζί τους λέγοντάς τους να πουλήσουν ελληνικά νησιά» και συνεχίζει:

«Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τέτοιο κράτος όπως η Ελλάδα, δεν έχουμε ελληνικό εχθρό. Ο αληθινός μας εχθρός είναι οι ΗΠΑ. Οι Αμερικανοί στρατιώτες ήρθαν κοντά στα σύνορά μας με τις σημαίες τους [αναφερόμενος στις εν Ελλάδι βάσεις]. 

Ο Şener θεωρεί πως εκ τούτου η αντίθεση της Τουρκίας στην ένταξη Σουηδίας και Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ είναι πολύ σημαντική.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail