Σύλληψη για ληστεία και αρπαγή στον Ασπρόπυργο

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες της 1-5-2022 στον Ασπρόπυργο, από αστυνομικούς του Τ.Α. Ασπροπύργου, 27χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ληστεία και αρπαγή. Αναζητούνται δύο επιπλέον συνεργοί του.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες της ιδίας, έξωθεν χώρου στάθμευσης φορτηγών στον Ασπρόπυργο, ο κατηγορούμενος μαζί με δύο συνεργούς του, επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο, προσέγγισαν αλλοδαπό που κινείτο πεζός και με τη χρήση σωματικής βίας τον επιβίβασαν στο όχημά τους και του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και το κινητό του τηλέφωνο.

Στη συνέχεια διένυσαν απόσταση δύο χιλιομέτρων και τον αποβίβασαν βιαίως, αφού προηγουμένως τον παρέσυραν για μερικά μέτρα, καθόσον ο αλλοδαπός αντιστεκόταν προκειμένου να διατηρήσει στην κατοχή του το κινητό του τηλέφωνο.

Από την προανακριτική έρευνα του Τ.Α. Ασπροπύργου, κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση του 27χρονου και ακολούθησε ο εντοπισμός και η σύλληψή του, στην περιοχή της Νέας Ζωής Ασπροπύργου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail