Πρωθυπουργός Κριμαίας: Το μέλλον μας με Χερσώνα και Ζαπορίζιε είναι κοινό εντός Ρωσίας

Το μέλλον των περιοχών Kherson και Zaporozhye είναι να βρίσκονται μαζί με την Κριμαία εντός των συνόρων ενός κράτους, δήλωσε ο επικεφαλής της Κριμαίας, Sergei Aksyonov.

Νωρίτερα, δήλωσε ότι η Κριμαία θα είναι οικονομικός εταίρος των παραπάνω περιοχών.

"Βλέπω σίγουρα: το μέλλον μας μαζί εντός των συνόρων ενός κράτους. Ο νόμιμος τρόπος για την επίτευξη του στόχου δεν είναι η εξουσία μου", είπε ο Aksyonov στον αέρα του καναλιού Millet, σημειώνοντας πως εκφράζει προσωπική άποψη ως πολίτης.

"Ξέρω ένα πράγμα ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας δε θα αφήσει τους ανθρώπους χωρίς βοήθεια. Ξέρω πως εάν απειληθούν άνθρωποι, θα ληφθούν όλες οι αποφάσεις για τη διασφάλισή τους. Επιπλέον, ο πρόεδρός μας έχει δηλώσει ότι είμαστε ένας λαός. Ως εκ τούτου, αντιμετωπίζουμε τους ανθρώπους στα απελευθερωμένα εδάφη ως Ρώσους», πρόσθεσε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail