Ιερόσυλοι "σήκωσαν" ακόμη και τα καντήλια σε εκκλησία

rperucho / pixabay
Εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών δύο περιπτώσεις κλοπής από Ιερούς Ναούς του Δήμου Τεμπών και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος -2- ημεδαπών ανδρών.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι δράστες προέβησαν σε δύο περιπτώσεις κλοπής από Ιερούς Ναούς σε περιοχές του Δήμου Τεμπών και συγκεκριμένα:

  • την 03-12-2021 τις πρώτες πρωινές ώρες, μετέβησαν σε Ιερό Ναό, επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, όπου, αφού διέρρηξαν την θύρα αυτού, εισήλθαν στο εσωτερικό και αφαίρεσαν -11- ασημένια καντήλια, -2- σετ ασημένιων δισκοπότηρων και -4- υφασμάτινα καλύμματα &
  • την 18-01-2022 τις πρώτες πρωινές ώρες, μετέβησαν σε άλλο Ιερό Ναό, με διαφορετικό Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, όπου, αφού διέρρηξαν πλαϊνή είσοδο, εισήλθαν στο εσωτερικό και αφαίρεσαν από μεταλλικό κυτίο και παγκάρι το συνολικό χρηματικό ποσό των -250- ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail