Η Ρωσία ανασυγκροτεί τον στόλο της Μαύρης Θάλασσας, αναπτύσσει το καταδρομικό Admiral Makarov

Το ρωσικό καταδρομικό Admiral Makarov εντάχθηκε στον στόλο της Μαύρης Θάλασσας που ανασυγκροτείται στα ύδατα της Μαύρης Θάλασσας.

Όπως αναφέρει το Ukrinform, ο εκπρόσωπος Τύπου της Περιφερειακής Στρατιωτικής Διοίκησης της Οδησσού Serhii Bratchuk μοιράστηκε τα νέα στο Telegram.

«Αν και οι σειρήνες αεροπορικής επιδρομής ηχούσαν όλη τη νύχτα στην Οδησσό και την περιοχή της Οδησσού, δεν καταγράφηκε βομβαρδισμός. Ο εχθρός προσπαθεί να αποκτήσει βάση στο νησί Zmiinyi στη Μαύρη Θάλασσα μεταφέροντας τον αντίστοιχο εξοπλισμό, ο οποίος περιλαμβάνει κυρίως συστήματα αεράμυνας.

Επιπλέον, οι αρμόδιες δυνάμεις του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας της Ρωσικής Ομοσπονδίας ανασυντάσσονται και πραγματοποιούν ελιγμούς. Το καταδρομικό Admiral Makarov εντάχθηκε επίσης στην ομάδα τους στην περιοχή», δήλωσε ο Bratchuk.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail