Τα Μυστικά του Αζοφστάλ: Βιολογικά όπλα που κρύβουν οι ΗΠΑ στην Ουκρανία

Άρθουρ Γκονζάλες. Reseau International, 9-5-22

Μετάφραση: Μ. Στυλιανού

Προερχόμενες από τους Κουβανούς, έχουμε αποκαλύψεις για το τι ανακαλύπτουμε στην Μαριούπολη. Εδώ έναν Καναδό στρατηγό επικεφαλής των βιολογικών εργαστηρίων στα οποία εμπλέκεται οικονομικά ο Χάντερ Μπάιντεν (γιός του Προέδρου των ΗΠΑ με ποινικές εκκρεμότητες).Αυτό αναγκάζει τις Ηνωμένες Πολιτείες να αναγνωρίσουν τη συμμετοχή τους στην ουκρανική κρίση πολύ πριν την ρωσική επέμβαση.

Η αλήθεια φτάνει στη Μαριούπολη, το Ντόνετσκ και ο κόσμος θα είναι σε θέση να μάθει πραγματικά τι κρύβουν οι Ηνωμένες Πολιτείες στην Ουκρανία, σε συνέργεια με το ΝΑΤΟ, με την σύλληψη από τις ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας, του Καναδού στρατηγού Trevor John Cadieu, το βράδυ της 2ας Μαΐου 2022, ενός από τους ξένους στρατιωτικούς που εργάζονταν στα μυστικά εργαστήρια βιολογικών όπλων, κρυμμένος στους υπόγειους λαβύρινθους που υπάρχουν στο εργοστάσιο χάλυβα Αζοφστάλ.

Ο Στρατηγός Cadieu ήταν υπεύθυνος για το Βιολογικό εργαστήριο Νο.1. Η καναδική κυβέρνηση θέλοντας γρήγορα να απεκδυθεί την ευθύνη για την υπόθεση, δήλωσε ότι «δεν εκπλήρωνε αποστολές που είχε αναθέσει ο Καναδάς», σαν να υπήρχαν μόνο ηλίθιοι άνθρωποι στον κόσμο, ενώ η χώρα αυτή αναλαμβάνει θέσεις υπέρ της Ουκρανίας και υποστηρίζει όλες τις αποφάσεις του ΝΑΤΟ. Ο στρατηγός μεταφέρθηκε στη Μόσχα για ανάκριση, αλλά η Δύση σίγουρα θα πει ότι «βασανίστηκε και ό,τι λέει είναι ψευδές».

Όπως πάντα, ο κυρίαρχος δυτικός Τύπος απέκρυψε την είδηση.

Από τις αρχές Μαρτίου, το Υπουργείο Εξωτερικών της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας αποκάλυψε ότι το Υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών διατηρεί στην Ουκρανία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, 336 εργαστήρια αφιερωμένα στην αναζήτηση βιολογικών όπλων, πληροφορίες που το Πεντάγωνο επιβεβαίωσε πριν από τα στοιχεία που ανακαλύφθηκαν από τα ρωσικά στρατεύματά και δημοσίευσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών,.

Δεν είναι για το τίποτα ότι ο κυρίαρχος διεθνής Τύπος και το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών υποβαθμίζουν το γεγονός, σε αντίθεση με ό,τι συνέβη με το πρόσχημα της εισβολής των Αμερικανών στο Ιράκ.

Για μήνες, ο ιστότοπος The National Pulse, αποκάλυψε ότι ο Χάντερ Μπάιντεν, γιος του Προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, σε συνεργασία με τον υιοθετημένο γιο του Τζον Κέρι, πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, οργάνωσε μέσω της εταιρείας Rosemont Capital, ενός κρυφού καναλιού χρηματοδότησης για εργαστήρια που δημιουργήθηκαν από το Πεντάγωνο στην Ουκρανία, εξ ονόματος της Υπηρεσίας Μείωσης Αμυντικών Απειλών (DTRA), μια υπηρεσία του Υπουργείου Αμύνης των ΗΠΑ που διεξάγει μυστική έρευνα για βιολογικά όπλα.

Αυτό που θα έπρεπε να ήταν ένα διεθνές σκάνδαλο πρέπει να αποσιωπηθεί για να αποφευχθούν οι κυρώσεις κατά των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων τους στο ΝΑΤΟ, υπογραμμίζοντας για άλλη μια φορά την θρασύτητα όσων επιτίθενται στους πολιτικούς τους αντιπάλους, ενώ είναι οι κύριοι παραβάτες των σχετικών διεθνών συμβάσεων.

Όσο για τον Καναδό στρατηγό, οι ρωσικές δυνάμεις είχαν πληροφορίες σχετικά με την παρουσία του στην Αζοφστάλ, η οποία εξηγεί και το ενδιαφέρον του ΟΗΕ για τη διάσωσή του, προκειμένου να μην αποκαλύψει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το έργο σε αυτά τα εργαστήρια.

Ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Πολιτοφυλακής του Ντόνετσκ, Εντουάρ Μπασουρίν, δήλωσε ότι η ομάδα του ΟΗΕ που προετοιμάζει την απομάκρυνση πολιτών από το εργοστάσιο της Αζοφστάλ ήθελε να σώσει ενεργό στρατιωτικό προσωπικό από χώρες του ΝΑΤΟ που κρύβονται κάτω από το εργοστάσιο χάλυβα και εργάζονται σε εργαστήρια βιολογικών όπλων.

Οι εκδόσεις της Λαϊκής Πολιτοφυλακής λένε ότι στις εγκαταστάσεις του Αζοφστάλ θα μπορούσε κανείς να βρει έγγραφα που να αποδεικνύουν τη γενοκτονία και τη δολοφονία αμάχων από τις ουκρανικές δυνάμεις τα τελευταία χρόνια και πειράματα που διεξήχθησαν σε ανθρώπους. Αυτός είναι ο λόγος για το ενδιαφέρον για τη διάσωση από τον ΟΗΕ, για να μην μάθει ο κόσμος την αλήθεια για το τι κάνει η σημερινή κυβέρνηση της Ουκρανίας.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ένα αρχείο τέτοιων ενεργειών που αποκαλύπτεται εδώ και χρόνια. Το Fort Detrick, που βρίσκεται στο Μέριλαντ, είναι ένα κέντρο βιολογικής έρευνας και ανάπτυξης χημικών όπλων για περισσότερα από 50 χρόνια, αφιερωμένο στην ανίχνευση ασθενειών μέσω «μηχανικής μεταλλαγμένων λοιμώξεων».

Κατά τη διάρκεια του Β ' Παγκοσμίου Πολέμου, το Φορτ Ντέτρικ ξεκίνησε έντονη έρευνα για τον βιολογικό πόλεμο, υπό την επίβλεψη του Τζορτζ Μερκ, μεγάλου συμμάχου του Χίτλερ και προέδρου μιας από τις μεγαλύτερες αμερικανικές φαρμακευτικές βιομηχανίες . Υπάρχουν αποδείξεις ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ αντέγραψε το πρόγραμμα βιολογικού πολέμου από τον ναζισμό και, μέσω της Επιχείρησης Paperclip, οι αμερικανικές μυστικές και στρατιωτικές υπηρεσίες στρατολόγησαν το 1946, υπό την κυβέρνηση του Χάρι Τρούμαν, περίπου 700 Ναζί επιστήμονες για να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους για τα χημικά όπλα και τον ιατρικό πειραματισμό, μεταφέροντας τα κρυφά στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ένας τέτοιος Ναζί ήταν ο Eric Troub, επικεφαλής του Τμήματος Βιολογικών Όπλων του Τρίτου Ράιχ, ο οποίος το 1949 ήρθε στις Ηνωμένες Πολιτείες για να εργαστεί στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, όπου άρχισε να ερευνά τα 40 πιο λοιμώδη στελέχη του κόσμου, εκτός από την παροχή συμβουλών σε ειδικούς της CIA και τους λεγόμενους βιολόγους ειδήμονες του fort Detrick.

Στη δεκαετία του '70 του εικοστού αιώνα, το Φορτ Ντέτρικ άλλαξε το όνομά του σε Μονάδα Ερευνών για τον Καρκίνο Frederick, υπό την επίβλεψη του Υπουργείου Άμυνας, του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας, της CIA και του Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου, κάτι πολύ ύποπτο.

Η Σύμβαση για τα Χημικά και Βιολογικά Όπλα απαγορεύει την παραγωγή, αποθήκευση και χρήση βιολογικών όπλων, αλλά οι Ηνωμένες Πολιτείες την παραβιάζουν με την κατοχή των μεγαλύτερων αποθεμάτων όπλων μαζικής καταστροφής και είναι η πρώτη χώρα που τα εφαρμόζει.

Μια έκθεση στο Κογκρέσο των ΗΠΑ, που δημοσιεύθηκε το 1986, αναγνώρισε την παραγωγή βιολογικών παραγόντων από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων τροποποιημένων ιών, φυσικών τοξινών και γενετικά τροποποιημένων παραγόντων για να αλλάξουν τον ανοσοποιητικό τους χαρακτήρα και να αποτρέψουν τη θεραπεία από όλα τα υπάρχοντα εμβόλια.

Το 1987, το υπουργείο παραδέχθηκε ότι, παρά την απαγόρευση που θεσπίστηκε στις διεθνείς συνθήκες που υπέγραψαν οι Ηνωμένες Πολιτείες για την έρευνα και την ανάπτυξη βιολογικών παραγόντων, συνέχισε να διεξάγει έρευνα σε 127 ινστιτούτα και πανεπιστήμια σε ολόκληρη τη χώρα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail