Όλοι αυτοί με τις λιγουρίτσες τους διέλυσαν μία ολόκληρη χώρα και την κοινωνία της

Engin_Akyurt / pixabay
Πήγα αυτήν την εβδομάδα γυμναστήριο, μετά από διακοπή τριών μηνών σχεδόν, γιατί κάτι τύποι και τύπισσες που η μόνη γυμναστική που έκαναν στη ζωή του ήταν να ανοιγοκλείνουν το βλέφαρο τους, μας είχαν απαγορεύσει να φροντίζουμε την υγεία μας και επέμεναν ότι υγεία είναι μόνο κάτι ενέσεις με υλικό που το ανακάλυψαν χτες.

Ελένη Παπαδοπούλου

Όσοι δεν γονατίσαμε στην παράνοια που ζήσαμε και στις επιθέσεις που δεχτήκαμε, έπρεπε να εξοντωθούμε ψυχολογικά και σωματικά κάνοντας μία καθιστική ζωή βούβαλου κλεισμένοι μέσα, αφού πουθενά δεν μπορούσαμε να πάμε χωρίς σκανάρισμα, γιατί αυτό κατά την γνώμη τους ήταν "προστασία της δημόσιας υγείας" και όχι εξευτελισμός και κακοποίηση. 

Και ποιοι ήταν αυτοί οι περίφημοι γιατροί που ενδιαφέρονταν για την υγεία μας απαγορεύοντάς μας κάθε υγιή δραστηριότητα;

Ένας πλαστικός χειρουργός του κόμματος, μία συνδικάλα του κόμματος τηλεμαϊντανός και κάτι άλλοι γιατροί του κόμματος. Κοινώς η επιτροπή που αποφάσιζε για το πότε και πώς θα κάνουμε Ανάσταση και το εάν θα γυμναστούμε ή αν θα ψαρέψουμε, χορέψουμε και δουλέψουμε ήταν ο τομέας υγείας της ΝΔ.
Οι οποίοι έχουν ενίοτε και λιγουρίτσες όπως είδαμε.

Όλοι αυτοί με τις λιγουρίτσες τους διέλυσαν μία ολόκληρη χώρα και την κοινωνία της, "για το καλό της". 

Περιττό να πω ότι όλοι βρίζουν για τις μάσκες πλέον. Είμαστε οι τελευταίοι ηλίθιοι του πλανήτη. Μέχρι και οι υστερικοί Ιταλοί έπαψαν να τις φορούν ΚΑΙ στο εσωτερικό εδώ και δύο εβδομάδες. Οι δικοί μας ειδικοί όμως έχουν λιγουρίτσες και δεν μπορούν να τις καταργήσουν. Οπότε πρέπει να περιμένουμε να ικανοποιήσουν τις λιγουρίτσες τους, για να πάρουν απόφαση. 

Όλα ήταν, είναι και θα είναι θέμα λιγουρίτσας. Η ζωή μας είναι έρμαιο της κάθε λιγουρίτσας όπως καταλάβατε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail