Γερμανίδα παράτησε το ΙΧ λόγω κόστους και πάει στη δουλειά με το άλογο και το κάρο !

Stephanie Kirchner steers her carriage on the main road through her home town in Germany (Μichael Ρrobst/ΑΡ)
Freepen.gr - Στη γερμανική πόλη Schupbach, η αγρότης και εκπαιδεύτρια ιππασίας Stefanie Kirchner έχει παρατήσει το αυτοκίνητό της και τώρα οδηγεί ένα άλογο με το καροτσάκι για να πάει στη δουλειά ώστε να εξοικονομήσει βενζίνη, γράφει η Washington Post.

«Δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί πια έτσι αυτό <…> Ξέρω ότι το κόστος του σανού και οτιδήποτε άλλο θα αυξηθεί επίσης, οπότε αποφάσισα να εξοικονομήσω χρήματα», είπε η γυναίκα.

Το άρθρο διευκρινίζει ότι τώρα η Kirchner ξοδεύει μια ώρα αντί για τα συνηθισμένα δέκα λεπτά στο δρόμο από το σπίτι στη δουλειά, αλλά αυτό θα της επιτρέψει να εξοικονομήσει έως και 250 ευρώ το μήνα.

Με τις τρέχουσες τιμές των καυσίμων, λέει, πολλοί άνθρωποι θα στραφούν στις μεταφορές με άλογα εάν οι υποδομές της πόλης ήταν καλύτερα προσαρμοσμένες σε αυτές. 


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail