Κυνική Μόσχα: Η ΕΕ με το εμπάργκο, απλά θα παίρνει το πετρέλαιό μας ακριβότερα!

pixabay
Εάν η ΕΕ αρνηθεί το ρωσικό πετρέλαιο, η παγκόσμια αγορά απλώς θα αναδιανεμηθεί και η Ρωσία θα στείλει το πετρέλαιο της εκεί όπου θα πάνε οι πρώτες ύλες για την Ευρώπη, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Αλεξάντερ Νόβακ.

«Θα υπάρξει απλώς μια άνοδος στις τιμές, το ίδιο πετρέλαιο που αγόρασαν από εμάς, θα πρέπει να αγοράσουν αλλού, να πληρώσουν περισσότερα για αυτό ... αλλά παρόλα αυτά, θα υπάρξει απλώς μια αναδιανομή και θα κατευθύνουμε τους ενεργειακούς πόρους μας, φυσικά, σε εκείνες τις αγορές όπου αυτό το πετρέλαιο θα ανακατευθύνεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση», είπε, μιλώντας στον εκπαιδευτικό μαραθώνιο New Horizons.

«Σήμερα, αυτό συμβαίνει ήδη από πολλές απόψεις, έχουμε αυξήσει τον όγκο των παραδόσεων στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού», πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail