Χερσώνα και Ζαπορόζιε ρωσοποιούνται ταχύτατα μέσω τηλεπικοινωνιών και υπηκοότητας

Οι περιοχές Χερσώνα και Ζαπορόζιε στράφηκαν στις ρωσικές κινητές επικοινωνίες και το Διαδίκτυο, δήλωσε στο RIA Novosti ο Όλεγκ Κριούτσκοφ, σύμβουλος του επικεφαλής της Κριμαίας για την πολιτική πληροφόρησης.

Λόγω επίθεσης των Ουκρανών διακόπηκαν οι τηλεπικοινωνίες, ωστόσο οι Ρώσοι κινήθηκαν ταχύτατα και πλέον στα τμήματα των παραπάνω περιοχών υπάρχει αποκλειστικά ρωσικό Διαδίκτυο και επικοινωνίες.

Επίσης η αποδοχή αιτήσεων για απόκτηση ρωσικής υπηκοότητας ξεκίνησε στο Ζαπορόζιε, ιδίως στη Melitopol, τη δεύτερη πιο πυκνοκατοικημένη πόλη της περιοχής, αναφέρει ο ανταποκριτής του RIA Novosti.

"Οι φορείς εσωτερικών υποθέσεων στην περιοχή Zaporozhye οργάνωσαν την αποδοχή εγγράφων από κατοίκους της περιοχής που επιθυμούν να λάβουν την υπηκοότητα της Ρωσικής Ομοσπονδίας σύμφωνα με το διάταγμα του Προέδρου της Ρωσίας. Στη Μελιτόπολη, έγινε δωρεάν μετάφραση εγγράφων από την ουκρανική γλώσσα», είπε στους δημοσιογράφους ο αναπληρωτής επικεφαλής της κύριας διεύθυνσης του Υπουργείου Εσωτερικών του Ζαπορόζιε, Αλεξέι Σελιβάνοφ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail