Ο Έλληνας ψηφίζει κάθε φορά για να τιμωρήσει τον προηγούμενο

Εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα, ο Έλληνας ψηφοφόρος δε ψηφίζει κάποιον γιατί έχει δει μια ελπίδα, ένα καλλίτερο μέλλον για την πατρίδα και τον ίδιο και τα παιδιά του, απλά πάει στην κάλπη και τιμωρεί εκείνον που του εκμηδένισε την ελπίδα, την εργασία και τον γέμισε άγχος και χρέη.

Θόδωρος Γαλανόπουλος 

Και έρχεται ο επόμενος που έχει πάρει εντολή να κυβερνήσει και θα το κάνει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο του προηγούμενου, αλλά έχει τώρα τον χρόνο και αυτός να βολέψει τους κολλητούς και τους συγγενείς, να βγάλει υποχρεώσεις σε επιχειρηματίες και να συνεχίσει τις ίδιες υποδείξεις από τα οικονομικά κέντρα που καταληστεύουν τη χώρα! 

Τώρα αν δεν φτάνουν τα ποσοστά για να κυβερνήσουν ένα από τα μεγάλα κόμματα, θα βρουν ένα από τα μικρά να γίνει τσόντα, ένα κόμμα που είχε οράματα και ήταν πολύ κοντά στα πιστεύω του λαού και του πολίτη, και έλεγες κι εσύ, να κάποιοι που διαφέρουν.

Όμως άμα τους τάξουν τίποτε υπουργεία και αλλά ιμάτια της πολιτικής λαφυραγωγίας, τότε να δείτε «γιούρια στον ταβλά με τα κουλούρια». Για πότε αλλάζουν τον καρσιλαμά και τον κάνουν...ταγκό για δύο, και ξεχνάμε τα επαναστατικά και τα λαϊκά και την προστασία του πολίτη, εισοδήματα, υγεία, παιδεία, άμυνα κλπ κλπ.

λΟλα πανε περίπατο, άμα είναι να μπουκάρουν μέσα τα δικά τους τα παιδιά. Έτσι λοιπόν η διαδικασία επιλογής κυβερνήσεων μοιάζει κάπως με δικαστήριο πταισματοδικείο. Κάποιες ποινές συνήθως με αναστολή , που τις ξεχνά ο λαός μέχρι να διαπραχτεί το επόμενο αδίκημα και να τιμωρήσουμε ελαφρά τον επόμενο. Και η ζωή συνεχίζεται και τρώνε αυτοί καλά, κι εμείς ό,τι περισσέψει από το μεγάλο φαγοπότι.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail