Ο Ζήκος της πολιτικής στέλνει όπλα στην Ουκρανία για να εντυπωσιάσει τη Φιφίκα

Το αφεντικό έχει διάφορους υπαλλήλους. Έχει καμαριέρες, έχει κηπουρούς, μπάτλερ, μαγείρους, οδηγούς έχει και ορντινάντζες. Το αφεντικό θέλει έναν άνθρωπο για όλες τις δουλειές, να παίρνει ένα μισθουλάκο, να υπακούει πιστά στις διαταγές, και να μη ρωτάει τι, πώς και γιατί.

Θόδωρος Γαλανόπουλος 

Ούτε καν που λέει το ρεμπέτικο τραγούδι «θέλω να γίνω μπουφετζής σε τούρκικους τεκέδες», αυτός θέλει να γίνει ορντινάντσα στης Αμερικής τη λάντζα. Ο Ζήκος της πολιτικής, που νομίζει ότι τον ερωτεύτηκε η Φιφίκα (ΗΠΑ), που τον κοροϊδεύει όμως, κάνει το σκληρό άντρα στον Πούτιν. Μαλώνεις ρε μαλώνεις; Πες ότι μαλώνεις, θα πεθάνεις. 

Ο Ζήκος της πολιτικής που στέλνει όπλα στην Ουκρανία για να εντυπωσιάσει τη Φιφίκα, δεν ξέρει ότι αυτή θα τον πουλήσει τελικά γιατί αγαπάει τον Κιτσάρα (τον Ερντογκάν)… Όσο για την κυρία μπατανόβουρτσα, την Ευρώπη, όσα προξενιά και να κάνει, γεροντοκόρη, μίζερη, φτωχιά και μόνη θα μείνει και θα ζητάει να την προστατέψει το αφεντικό του μπακάλικου, με αντάλλαγμα καμία σάπια κονσέρβα και κάνα κιλό φακές.

«Χοντρό-Χοντρό το μεροκάματο κι η γκαντεμιά μεγάλη, θέλω να επανεκλεγώ, μα σκ...τα τα κάνω πάλι» (τραγούδι του Ζήκου)

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail