Ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος στον οποίο ο Μπάιντεν και όλοι οι άλλοι νεοσυντηρητικοί οδηγούν τις ΗΠΑ

Ο έντονα νεοσυντηρητικός Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν οδηγεί τον κόσμο σε έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο εναντίον της Ρωσίας και της Κίνας, αλλά παρά τις ετήσιες δαπάνες των ΗΠΑ περίπου των μισών στρατιωτικών δαπανών ολόκληρου του πλανήτη (όχι μόνο στο Υπουργείο Άμυνας αλλά και στο Υπουργείο Οικονομικών του και άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες) , η Αμερική είναι στην πραγματικότητα κατώτερη τόσο από τη Ρωσία όσο και από την Κίνα σε ό,τι αφορά τις γεωστρατηγικά κρίσιμες τεχνολογίες αιχμής τόσο των πυρηνικών όσο και των όπλων λέιζερ, και καθυστερεί κάθε χρόνο, γιατί τόσο για τη Ρωσία όσο και για την Κίνα είναι η δική τους εθνική κυριαρχία, που ο εχθρός, η κυβέρνηση των ΗΠΑ, σκοπεύει να κατακτήσει, ενώ κανείς δεν αποτελεί απειλή για τη συνεχιζόμενη κυριαρχία της κυβέρνησης των ΗΠΑ επί του λαού της (γίνεται ολοένα και περισσότερο αστυνομικό κράτος). 

Eric Zuesse - southfront.org / Παρουσίαση Freepen.gr

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι ο μόνος και υπέρτατος υπέρμαχος των κυρώσεων και των πραξικοπημάτων και των εισβολών για την αλλαγή καθεστώτος που παράγει τη δημιουργία νέων υποτελών εθνών σε όλο τον κόσμο, ενώ τόσο η Ρωσία όσο και η Κίνα πρέπει να προστατευτούν από αυτό διαφορετικά θα γίνουν νέα υποτελή έθνη των ΗΠΑ. Άρα: επικεντρώνονται στο να ΜΗΝ επιτρέψουν στην Αμερική να αρπάξει το έθνος τους. Πραγματικά, για αυτούς, αυτό είναι ένα υπαρξιακό ζήτημα, ΟΧΙ θέμα (όπως συμβαίνει με την κυβέρνηση των ΗΠΑ) να εξελιχθούν και να γίνουν η πρώτη και μοναδική παγκόσμια αυτοκρατορία που καλύπτει όλο τον κόσμο (μια πολυτέλεια που μόνο οι δισεκατομμυριούχοι της Αμερικής, που ελέγχουν την Κυβέρνηση των ΗΠΑ, απαιτούν). 

Αυτή η βασική διάκριση είναι ο λόγος για τον οποίο, ενώ οι ΗΠΑ έχουν πάνω από 800 στρατιωτικές βάσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη, η Ρωσία και η Κίνα ανησυχούν ΜΟΝΟ για το να μην επιτρέψουν στις αμερικανικές δυνάμεις να αναπτύξουν βάσεις τόσο κοντά στα σύνορά τους ώστε να επιτρέψουν σε έναν αμερικανικό πύραυλο να εξολοθρεύσει τη διοίκηση της πρωτεύουσάς τους μέσα σε λιγότερο από δέκα λεπτά και έτσι να επιτρέψουν στην κυβέρνηση των ΗΠΑ να τους ελέγξει τόσο γρήγορα ώστε τα αντίποινα του στοχευόμενου έθνους (της Ρωσίας και της Κίνας) να μην εκτοξευθούν για αυτοάμυνα.

Κατά συνέπεια, για παράδειγμα, ο γεωστρατηγικά εστιασμένος ιστότοπος CRUX στο youtube είχε τίτλο στις 23 Μαΐου «Γιατί ο κόσμος φοβάται τον πυρηνικό πυραύλο Κρουζ «Ιπτάμενο Τσερνόμπιλ» του Πούτιν» και ανέφερε τον αναδυόμενο πυρηνικό πύραυλο της Ρωσίας «Buravestnik» που θα έχει πυρηνική κεφαλή ενώ θα είναι σε θέση να αποφύγει όλους τους γνωστούς τύπους τεχνολογιών ανίχνευσης και παρακολούθησης αντιπυραυλικών πυραύλων και θα μπορεί να πετάει για οποιαδήποτε απόσταση λόγω του πυρηνικού καυσίμου του. Αν και αυτό το βίντεο που παρήγαγε η CRUX υπέρ των ΗΠΑ, κατά του Πούτιν, λέει ότι «Οι ειδικοί υπογράμμισαν την απειλή που… αυτό το όπλο μπορεί να αποτελέσει για το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία» λόγω ραδιενεργών αποβλήτων που απελευθερώνονται στον αέρα κατά τη διάρκεια της πτήσης του, επειδή δεν υπάρχει χώρος μέσα στον πύραυλο για αποθήκευση απορριμμάτων, ακόμη και το αμερικανικό περιοδικό National Defense έχει παραδεχτεί ότι «Η ποσότητα των πυρηνικών αποβλήτων που θα παράγει είναι πολύ μικρή, … βασικά αμελητέα», κάτι που δεν είναι αυτό που το τιτλοφορεί το CRUX – «Ιπτάμενο Τσερνομπίλ». Το CRUX συνέχισε λέγοντας: «Οι ειδικοί λένε ότι η νοοτροπία του Πούτιν για τον Ψυχρό Πόλεμο έχει ομαλοποιήσει την ανάπτυξη τέτοιων όπλων της ημέρας της κρίσης». Όλα είναι προπαγάνδα για την αλλαγή καθεστώτος στη Ρωσία.

Με άλλα λόγια: ο στόχος των νεοσυντηρητικών να καταστρέψουν τη Ρωσία τόσο γρήγορα που η Ρωσία δεν θα μπορέσει να καταστρέψει την Αμερική ως αντίποινα, είναι κάτι που πιθανότατα χρηματοδοτείται, τελικά, από εταιρείες όπως η Lockheed Martin, των οποίων οι πωλήσεις είναι αποκλειστικά ή κυρίως στις ΗΠΑ. Η κυβέρνηση και οι συμμαχικές της κυβερνήσεις (έθνη υποτελή), των οποίων η αξία μετοχών των εταιρειών κατασκευής όπλων των ΗΠΑ και των συμμάχων τους έχει εκτοξευθεί στα ύψη από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου το 1991. Τελείωσε μόνο από την πλευρά της Ρωσίας το 1991, αλλά αυτό το υπερφόρτισε η πλευρά της Αμερικής. Αυτό απελευθέρωσε μια κυβέρνηση των ΗΠΑ που ελέγχεται αποκλειστικά από στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα, η οποία απαιτεί ένα ολοένα αυξανόμενο ποσοστό των δαπανών της κυβέρνησης των ΗΠΑ για να διατεθεί στον στρατό της, ο οποίος, ωστόσο, είναι ιδιωτικής ιδιοκτησίας και ελέγχεται, με τα κέρδη της να έχουν εκτιναχθεί στα ύψη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail