Spetsnaz παγίδευσαν Ουκρανούς σαμποτέρ που τους είχαν στήσει ενέδρα έξω από το Κίεβο!

Freepen.gr - Οι ειδικές δυνάμεις των Spetsnaz κατέστρεψαν ομάδα δολιοφθοράς και εργαστήριο παραγωγής πυρομαχικών στην περιοχή του Κιέβου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της υπηρεσίας. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων αναγνώρισης και έρευνας, οι ειδικές δυνάμεις καταδίωξαν Ουκρανούς σαμποτέρ.

«Οι Spetsnaz έμαθαν από τους κατοίκους του χωριού ότι Ουκρανοί εθνικιστές που δρούσαν πίσω από τις γραμμές των ρωσικών στρατευμάτων θα μπορούσαν να κρύβονται σε ένα από τα άδεια σπίτια», αναφέρει η έκθεση.

Για να μην τρομάξουν τους σαμποτέρ, οι Spetsnaz οργάνωσαν ενέδρα σε κοντινό κτίριο και τοποθέτησαν ελεγχόμενο εκρηκτικό μηχανισμό στο υπόγειο του σπιτιού. Χάρη στις ενέργειες του δεκανέα Μάλτσεφ καταστράφηκε ολόκληρη η ομάδα σαμποτάζ και αναγνώρισης των των Ουκρανών σαμποτέρ και το συνεργείο παραγωγής πυρομαχικών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail