Με υπερηχητικούς κρουζ Onyx η Ρωσία χτύπησε στρατιωτικούς στόχους της Ουκρανίας

Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις κατέστρεψαν τις ουκρανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις με ένα διπλό χτύπημα υπερηχητικών πυραύλων κρουζ Onyx από το παράκτιο πυραυλικό σύστημα Bastion που έχει αναπτυχθεί στην Κριμαία, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Το πρακτορείο δημοσίευσε ένα βίντεο της εκτόξευσης, το οποίο δείχνει τη διαδοχική εκτόξευση δύο πυραύλων κρουζ από τους εκτοξευτές του συγκροτήματος Bastion μετά από ένα ελάχιστο χρονικό διάστημα. 

Στα πλάνα, οι πύραυλοι εκτοξεύονται κάθετα προς τα πάνω, στη συνέχεια σε χαμηλό ύψος στρίβουν απότομα και πετούν μακριά στην απόσταση, ανεβάζοντας γρήγορα ταχύτητα.

«Το πλήρωμα του παράκτιου πυραυλικού συστήματος Bastion από την ακτή της Μαύρης Θάλασσας εκτόξευσε δύο πυραύλους Onyx υψηλής ακρίβειας σε καθορισμένους επίγειους στόχους στο έδαφος της Ουκρανίας», ανέφερε το υπουργείο Άμυνας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail