Η Ουκρανία χάνει οριστικά κάθε πρόσβαση στη Θάλασσα της Αζοφικής Θάλασσας

Strategika 51, Reseau International, 5-4-22

Η πόλη της Μαριούπολης χάνεται για πάντα και δε θα γίνει ποτέ ξανά Ουκρανική. Ουκρανία έχει χάσει οριστικά κάθε πρόσβαση στη Θάλασσα της Αζοφικής Θάλασσας.

Αυτή η στρατηγική ολοκλήρωση είναι έργο μιας ειδικής μονάδας της τσετσενικής αστυνομίας που μάχεται μαζί με τους Ρώσους πεζοναύτες και τους πολιτοφύλακες του Ντονέτσκ. Η εμπειρία των Τσετσένων στον αστικό πόλεμο ήταν καθοριστική απέναντι στις βρετανικές ειδικές δυνάμεις.

267 Ουκρανοί στρατιώτες που ανήκουν στο 503ο Τάγμα Πεζοναυτών παραδόθηκαν στις τσετσενικές δυνάμεις. Ο διοικητής αυτής της επίλεκτης μονάδας, Pavel Sbitov, ντόπιος του Λβιβ και βετεράνος του πολέμου στο Ντονμπάς από το 2014, εξουδετερώθηκε στις 03/04/2022 από τους Τσετσένους.

Οι πιο φανατικοί διέφυγαν σε μια βιομηχανική εγκατάσταση με λεωφορεία γεμάτα πολίτες για να τους χρησιμοποιήσουν ως ανθρώπινες ασπίδες.

Όλοι οι δυτικοί πάροχοι δορυφορικών εικόνων παρείχαν δωρεάν και σε πραγματικό χρόνο στις ουκρανικές δυνάμεις στη Μαριούπολη δεδομένα και πληροφορίες που συλλέχθηκαν από τους δορυφόρους κατασκοπείας και παρατήρησης όλων των χωρών του ΝΑΤΟ. Οι Ουκρανοί ενημερώνονται από τις ειδικές δυνάμεις, οι πιο αδυσώπητες από τις οποίες είναι αυτές του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ρετζέπ Ερντογάν χρησιμοποίησε την επιρροή του στη Μόσχα για να απαιτήσει από τη Ρωσία να φυγαδεύσει τους "ξένους" που έχουν αποκλειστεί στη Μαριούπολη. Στην πραγματικότητα, η Τουρκία διατάχθηκε από την Ουάσιγκτον και το Λονδίνο να δράσει με τη Μόσχα για να επιτραπεί η διαφυγή από τα περιζωσμένα εδάφη αξιωματικών συνδέσμων ειδικών υπηρεσιών και μονάδων μάχης που αποτελούνται από μέλη των ειδικών δυνάμεων αρκετών χωρών και μισθοφόρων (Γεωργία, Μαρόκο, Ιρακινό Κουρδιστάν, Πολωνία κ.λπ.) που φέρουν ουκρανικές στολές.

Οι τσετσενικές δυνάμεις είναι οι μόνες μεταξύ όλων των ρωσικών στρατιωτικών μονάδων που δεν είχαν αυταπάτες σχετικά με τις βάρβαρες μεθόδους της ουκρανικής SBU (μυστικής υπηρεσίας) και ττων Βρεταών δασκάλων της (Mi-6) τους οποίους αποκαλούν shaitans (διαβόλους). Ο άλλος ρωσικός στρατός είχε δείξει κάποιο συναισθηματισμό και πίστευε ότι οι Ουκρανοί ήταν Σλάβοι σαν αυτούς και ότι παραπονιόντουσαν για το καθεστώς που τους επέβαλε το εξωτερικό. Έκαναν μεγάλο λάθος. Οι Ρώσοι αιχμάλωτοι πολέμου που είχαν την ατυχία να πέσουν στα χέρια του εχθρού σφαγιάστηκαν όλοι χωρίς καμία μορφή δίκης. Οι τραυματίες αποτελειώνονται μετά από ακρωτηριασμό.

Η σφαγή της Μούτσα φέρει όλα τα διακριτικά σημάδια των μυστικών επιχειρήσεων της αυτοκρατορίας και πιο συγκεκριμένα της βρετανικής Mi-6. Η Μούτσα είναι η λογική συνέχεια της ψεύτικης σφαγής της Τιμισοάρα το 1989 (νεκροταφείο όπου είχαν βρεθεί τα πτώματα των νεκρών), της ψεύτικης νοσοκόμας του Κουβέιτ, στην πραγματικότητα κόρη του πρεσβευτή του Κουβέιτ στις Ηνωμένες Πολιτείες, που κατέθεσε για μια υποτιθέμενη σφαγή μωρών από Ιρακινούς στρατιώτες το 1990, του μικρού φιαλιδίου γεμάτου με ένα αμφίβολο υγρό που έδειχνε Πάουελ στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών ως τεκμήριο κατοχής χημικών όπλων από το Ιράκ, τα λιβυκά στρατεύματα γαλβανισμένα με βιάγκρα το 2011, η ψεύτικη γενοκτονία στο Σουδάν που εξαφανίστηκε μόλις το Χαρτούμ παρέδωσε το έδαφός του, την ψευδή καταστολή των Ουιγούρων στην Κίνα κ.λπ.

Ο τρόπος λειτουργίας των πολεμικών μέσων ενημέρωσης δεν έχει αλλάξει ούτε ένα γιώτα: κραυγές υστερίας στη χορωδία και ο Τζο Μπάιντεν να προσπαθεί να φωνάξει πιο δυνατά για να σώσει τον γιο του Χάντερ και τον αδελφό του, μπλεγμένους σε πολύ σοβαρές υποθέσεις διαφθοράς που σχετίζονται με την εξάπλωση παθογόνων παραγόντων σε διάφορες περιοχές του κόσμου. Πρέπει κανείς να είναι εντελώς αφελής ή εντελώς αμνησιακός για να πιστέψει έστω και μια λέξη από ο,τι προέρχεται από την προσανατολισμένη και άσχετη αφήγηση του ατλαντικού πολέμου προπαγάνδας που ενεργεί πάντα σε πακέτα και σύμφωνα με ένα μόνο σύνθημα.

Η ιστορία θα θυμάται τα δύο μέτρα και δύο σταθμά μιας εντελώς υποκριτικής, ανήθικης και βαθιά διεφθαρμένης αυτοκρατορίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail