Μωσαϊκό Ευρωπαίων μισθοφόρων πολεμά στη Μαριούπολη! Τι έδειξαν οι υποκλοπές

RIA Novosti / Ilya Pitalev
Freepen.gr - Εκτός από τα ουκρανικά στρατιωτικά και εθνικά τάγματα, Ευρωπαίοι μισθοφόροι πολεμούν στη Μαριούπολη, καθώς στις επικοινωνίες ακούγονται έξι γλώσσες, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, υποστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ.

«Τα αποτελέσματα των ραδιοφωνικών υποκλοπών δείχνουν ότι, εκτός από τους Ναζί από το τάγμα Azov και τα υπολείμματα των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, υπάρχει σημαντικός αριθμός ξένων μισθοφόρων στις κατεχόμενες περιοχές της πόλης. Ραδιοεπικοινωνίες, εκτός από τα ουκρανικά και τα ρωσικά, διεξάγονται σε άλλες έξι, κυρίως ευρωπαϊκές ξένες γλώσσες», είπε.

Ο στρατηγός υπενθύμισε πως οι ουκρανικές αρχές αρνήθηκαν να αποσύρουν τους μαχητές από τη Μαριούπολη, αλλά σίγουρα θα απελευθερωθεί από τα στρατεύματα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ και τις μονάδες των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.

«Προφανώς, δεν είναι οι υπερασπιστές των λεγόμενων "ευρωπαϊκών αξιών" που έχουν μπλοκαριστεί τώρα στην πόλη, αλλά ξένοι μισθοφόροι. Αυτοί που έφτασαν για να σκοτώσουν τους Σλάβους για αμερικανικά δολάρια, κρυμμένοι πίσω από μια "ανθρώπινη ασπίδα" αμάχων» είπε ο Konashenkov. 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail