Στα χέρια της Αστυνομίας νεαροί που βανδάλισαν συρμό του Τραμ

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες της 20-4-2022 στη Βούλα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο ημεδαποί ηλικίας 16 και 21 ετών για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία και τρεις ημεδαποί ηλικίας 22, 17 και 16 ετών ως συνεργοί στις προαναφερθείσες αξιόποινες πράξεις.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω νεαροί επέβαιναν σε συρμό του Τραμ με δρομολόγιο Σύνταγμα-Βούλα και κατά την άφιξη του συρμού στον τερματικό σταθμό, δύο εξ’ αυτών, με τη συνδρομή των υπόλοιπων συγκατηγορούμενων, έθραυσαν τρία ακυρωτικά μηχανήματα και ακολούθως έβαλαν φωτιά σε κάθισμα, προκαλώντας ρύπανση υαλοπίνακα.

Ανωτέρω αστυνομικοί που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, τους ακινητοποίησαν και τους οδήγησαν στο οικείο Τμήμα.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. 
 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail