Απόπειρα ανθρωποκτονίας από αλλοδαπό στη Μύκονο - Τον καταδίωξαν και τον εμβόλισαν συγγενείς του θύματος!

PublicDomainPictures / pixabay
Συνελήφθη στις 10 Απριλίου 2022 στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, ένας 41χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, οπλοχρησία και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, σήμερα το απόγευμα σε υπαίθριο σημείο της Μυκόνου ο 41χρονος πυροβόλησε με πιστόλι τρεις φορές κατά 40χρονου ομοεθνή τραυματίζοντας τον στην κοιλιακή χώρα, με αφορμή επεισόδιο που προκλήθηκε μεταξύ τους εξαιτίας οικογενειακών διαφορών.

Ακολούθως ο δράστης διέφυγε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο προς την Άνω Μερά Μυκόνου όπου συγγενείς του τραυματισθέντα επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν εμβολίζοντας το όχημα του, ωστόσο ο κατηγορούμενος πυροβόλησε εναντίων τους τρεις φορές και τράπηκε εκ νέου σε φυγή.

Άμεσα μετέβησαν στα σημεία αστυνομικοί και έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις εντόπισαν τον δράστη και βρήκαν στην κατοχή το όπλο που χρησιμοποίησε.

Το όπλο κατασχέθηκε μαζί με έξι κάλυκες που περισυνελέγησαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail