Ντούγκιν: η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων θα διαμορφωθεί ως αποτέλεσμα της επιχείρησης στην Ουκρανία

ΑΡ Photo / Francesca Εbel
Freepen.gr - Η επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι μια πρόκληση για το μονοπολικό κόσμο, ως αποτέλεσμα της οποίας θα εδραιωθεί μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων, πιστεύει ο Ρώσος φιλόσοφος και πολιτικός επιστήμονας Αλεξάντερ Ντούγκιν.

"Ο ρωσικός στρατός μάχεται αυτήν την στιγμή εναντίον κυρίαρχων δυνάμεων που επιβάλλουν έναν μονοπολικό κόσμο. Δεν μπορούμε να χάσουμε αυτόν τον πόλεμο. Διαφορετικά, ολόκληρος ο κόσμος θα μετατραπεί σε μεγάλη πυρκαγιά", δήλωσε ο Ντούγκιν σύμφωνα με την Turkiye Gazetesi.

Σύμφωνα με τον φιλόσοφο, μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων θα δημιουργηθεί με βάση τα αποτελέσματα της ειδικής επιχείρησης.

"Το ουκρανικό μας βήμα είναι μια πρόκληση για τη μονοπολική παγκόσμια τάξη πραγμάτων που επικεντρώνεται στις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Οι χώρες του ΝΑΤΟ επέλεξαν την Ουκρανία ως βάση για πλήγμα και αν δεν υπήρχε ρωσική στρατιωτική επέμβαση στις 24 Φεβρουαρίου, οι επιθέσεις στη Ρωσία θα είχαν ξεκινήσει από Ουκρανικό έδαφος», είπε ο Ντούγκιν.

Ο Ντούγκιν εξήγησε τη μερική στασιμότητα στο πεδίο και την απόσυρση των στρατευμάτων από το Κίεβο και τα περίχωρά του ως «προσωρινή κατάσταση».

"Η απόσυρση των στρατευμάτων, που παρατηρήθηκε σε πολλά σημεία, ήταν μια κίνηση καθαρά τακτικής. Επί του παρόντος, έχουν πραγματοποιηθεί μεγάλης κλίμακας αναθεωρήσεις στον στρατό, συμπεριλαμβανομένων των διοικητικών. Όταν ο στρατός ολοκληρώσει τις προετοιμασίες, το Donbass θα εκκαθαριστεί πλήρως πρώτα. Ο έλεγχος σε ένα συγκεκριμένο τμήμα του Ντονμπάς ή της Ουκρανίας δε είναι νίκη για τη Ρωσία Οι στρατιώτες μας δεν θα επιστρέψουν στα σπίτια τους μέχρι να καταστραφούν στόχοι σε ολόκληρη τη χώρα και να δημιουργηθεί ασφάλεια ή έως ότου παραδοθεί ο Ζελένσκι», είπε ο Ντούγκιν.

 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail