Αλλοδαπός διακινούσε ναρκωτικά σε Παγκράτι και Καισαριανή

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 11-4-2022 στο Παγκράτι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 37χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας, για τη σύλληψη διακινητών ναρκωτικών και μετά από αξιοποίηση πληροφοριών αναφορικά με την δράση του κατηγορούμενου στη διακίνηση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης, στην ευρύτερη περιοχή Παγκρατίου και Καισαριανής, επετεύχθη, μέσω ανάλυσης και διασταύρωσης πληροφοριακών δεδομένων, εξακρίβωσης χώρων και δημιουργίας ατομικού "προφίλ", ο εντοπισμός του και η πιστοποίηση της δράσης του.

Κατόπιν των ανωτέρω, απογευματινές ώρες της 11-4-2022, κατελήφθη στο Παγκράτι, εντός του κοινόχρηστου υπόγειου χώρου της πολυκατοικίας που διέμενε, να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση, δύο (2) συσκευασίες με περιεχόμενο ακατέργαστη κάνναβη.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ακατέργαστη κάνναβη βάρους -5- κιλών και -190- γραμμαρίων
  • το χρηματικό ποσό των -2.500- ευρώ
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • συσκευή κινητής τηλεφωνίας

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. 


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail