"Επανάσταση" κήρυξε ο Θάνος Πλεύρης;

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Έγραφα προ λίγων ημερών, πως ο Θάνος Πλεύρης έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και έγινε Υπουργός! Τι κι αν έγινε όμως Υπουργός, αφού πήρε τα πλέον αντιλαϊκά μέτρα, που αγγίζουν την απανθρωπιά του;

Πολλές φορές μάλιστα έχει έρθει σε ευθεία δημόσια αντιπαράθεση με την Αναπληρώτριά του στο Υπουργείο Υγείας Μήνα Γκάγκα.

Η οποία ακούμε πως σύντομα θα τον αντικαταστήσει, αφού βγάζοντας ο ίδιος την βρώμικη δουλειά στο Υπουργείο, ο Πρωθυπουργός οδεύοντας σε εκλογές επιζητάει πιο ήπιες φωνές, που δεν θα εξαγριώνουν περαιτέρω την ελληνική κοινωνία.

Έτσι στο τέλος θα εισακουστεί η φωνή της κ. Γκάγκα και θα επέλθει η επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών στα νοσοκομεία με rapid test, προκειμένου να καλυφθούν τα σημαντικά κενά που δημιούργησε η πολιτική Θάνου Πλεύρη στο υπό ασφυξία ΕΣΥ! Έτσι ο Πρωθυπουργός, αφού τον έστυψε τελείως (τον Θάνο Πλεύρη), θα τον κλείσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας! Εκεί βεβαίως που οδεύει και ο χειρότερος Πρωθυπουργός της χώρας μας.

Η παραπάνω ωστόσο πληροφορία μας, φαίνεται να επαληθεύεται από τον ίδιο τον Θάνο Πλεύρη! Αφού όπως διαβάζουμε στο διαδικτυακό ειδησεογραφικό πόρταλ TVXS:

“Ατυχή” χαρακτήρισε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης την εμβόλιμη παρουσία μέλους του νεοναζιστικού τάγματος Αζόζ στο πλαίσιο της ομιλίας του Ουκρανού προέδρου Ζελένσκι στην ελληνική Βουλή.

Υπενθυμίζεται ότι η παρέμβαση του μαχητή του Αζόφ προκάλεσε την έντονη αντίδραση τόσο στους κόλπους της συμπολίτευσης, όπως η δυσαρέσκεια του Αντ. Σαμαρά, όσο και στην αντιπολίτευση.

Μιλώντας στο OPEN ο Θάνος Πλεύρης απέφυγε να αναφερθεί στο ένοπλο τάγμα του Αζόφ και σε νεοναζί αναφέροντας πως ήταν “ατυχής η όποια παρουσία τρίτου ατόμου” και άρα “δεν έπρεπε να υπάρχει μια τέτοια αναφορά στο ελληνικό κοινοβούλιο”.

Μπα τι λέτε τώρα! Επανάσταση κάνει ξαφνικά ο Θάνος Πλεύρης κατά του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη;

Αμφισβητεί τον Πρόεδρο της ΝΔ; Αμφισβητεί τον μεγάλο αρχηγό, πού εις γνώση του μίλησαν οι Ναζιστές στη Βουλή των Ελλήνων;

Τον συνεπήραν ξαφνικά τα πατριωτικά, πάλαι ποτέ, συναισθήματα τον Θάνο Πλεύρη;

Τι νομίζει πως είναι ο πατριωτισμός των Ελλήνων; Ελικοειδές ελατήριο;

Δυστυχώς Θάνο Πλεύρη, ζυγίστηκες, μετρήθηκες και βρέθηκες ελλιπής!!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail