Ο Μπάιντεν έσκαβε το λάκκο του Πούτιν κι έπεσε ο ίδιος μέσα!

Υποτίθεται, ότι ο αντικειμενικός σκοπός της Δύσης, όπως εκφράστηκε με σαφήνεια από τον Αμερικανό πρόεδρο κ. Μπάιντεν, που έχει ως γνωστόν ακράτεια στα λόγια του, ήταν η ανατροπή του Ρώσου προέδρου κ. Πούτιν και η αντικατάσταση του μέσω λαϊκής εξέγερσης εξαιτίας των εξουθενωτικών κυρώσεων κατά της Ρωσίας. 

Γεράσιμος Γερολυμάτος

Με την ομολογία του κ. Μπάιντεν, που ο Λευκός Οίκος έσπευσε να μαζέψει δυο-τρεις φορές, μιλώντας για "παρερμηνεία", συμφωνούσε με προηγούμενη δήλωση του και ο ημέτερος ΥΦΥΠΕΞ κ. Βαρβιτσιώτης! Δεν γνωρίζω, φυσικά, αν επιμένει στη δήλωση του αυτή, ή αν τη μάζεψε όπως ο Λευκός Οίκος. Εκτός και αν η Ελλάδα αναζητά ευκαιρίες για να κάνει τις σχέσεις της με την Ρωσία ακόμα χειρότερες.

Ωστόσο, καθώς φαίνεται, ο αντικειμενικός σκοπός της Δύσης έχει αποτύχει. Ο πρόεδρος κ. Πούτιν, παρόλες τις κυρώσεις "τσίμπησε" 10 μονάδες σε σχέση με τον Φεβρουάριο, πριν από τον πόλεμο, και έφτασε στο 83% δημοτικότητας. Όσο δε "πειραγμένες" και να είναι οι δημοσκοπήσεις, κάποια εμφανή τάση του λαού την δείχνουν, ακόμα και αν υπερβάλλουν.

Αντίθετα στις ΗΠΑ που επιβάλλουν τις κυρώσεις, ο λαλίστατος κ. Μπάιντεν κατρακυλά στις δημοσκοπήσεις που τον δείχνουν στο χαμηλότερο ποσοστό αποδοχής και εμπιστοσύνης για τους χειρισμούς του στην Ουκρανία από τον αμερικανικό λαό. 

Έτσι αποδεικνύεται και η δημώδης ρήση για εκείνον, που έσκαβε ένα λάκκο για κάποιον άλλο, αλλά τελικά έπεσε ο ίδιος μέσα...

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail