Η Ρωσία ανακοίνωσε νέα στοιχεία για βιοεργαστήρια στην Ουκρανία

RIA Novosti / Maxim Bogodvid
Freepen.gr - Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας βοήθησε στη λήψη πρόσθετων πληροφοριών σχετικά με τις στρατιωτικές βιολογικές δραστηριότητες των Ηνωμένων Πολιτειών στο έδαφος της Ουκρανίας, επιβεβαιώνοντας πολυάριθμες παραβιάσεις της Σύμβασης για την Απαγόρευση των Βιολογικών Όπλων, δήλωσε ο Igor Kirillov, επικεφαλής της Δύναμης Χημικής και Βιολογικής Άμυνας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

"Χάρη στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση των ρωσικών στρατευμάτων, κατέστη δυνατό να ληφθούν πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις στρατιωτικές βιολογικές δραστηριότητες των Ηνωμένων Πολιτειών στο έδαφος της Ουκρανίας, επιβεβαιώνοντας πολυάριθμες παραβιάσεις της Σύμβασης για την Απαγόρευση των Βιολογικών Όπλων", είπε ο Kirillov.

Ο Kirillov υποστηρίζει πως οι Ηνωμένες Πολιτείες αναπτύσσουν το στρατιωτικό-βιολογικό δυναμικό τους σε διάφορες περιοχές του κόσμου, εκμεταλλευόμενες τα κενά στη διεθνή νομοθεσία και την απουσία ενός σαφούς μηχανισμού επαλήθευσης.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail