Δύο Βαλτικές Δημοκρατίες μειώνουν το επίπεδο των σχέσεων με τη Ρωσία

kostya-tarlin / pixabay
Freepen.gr - Η Λιθουανία και η Λετονία θα μειώσουν το επίπεδο των διπλωματικών σχέσεων με τη Ρωσία, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις των υπουργών Εξωτερικών των βαλτικών δημοκρατιών Gabrielius Landsbergis και Edgars Rinkevics.

"Ο πρέσβης της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα πρέπει να φύγει από τη Λιθουανία, ο Λιθουανός πρεσβευτής θα επιστρέψει από τη Μόσχα στο εγγύς μέλλον", δήλωσε ο Landsbergis σύμφωνα με τη Λιθουανική Ραδιοφωνία και Τηλεόραση.

Επιπλέον, η Λιθουανία θα κλείσει το ρωσικό προξενείο στην Κλαϊπέντα.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Λετονίας Edgars Rinkevics δήλωσε πως η Ρίγα μειώνει το επίπεδο των διπλωματικών σχέσεων με τη Ρωσική Ομοσπονδία.

Η Λετονία θα μειώσει τις διπλωματικές σχέσεις με τη Ρωσική Ομοσπονδία. Οι συγκεκριμένες αποφάσεις θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση των εσωτερικών διαδικασιών", έγραψε ο Rinkevics στο Twitter.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail