Εννέα αλλοδαποί απήγαγαν αλλοδαπό και ζητούσαν 7.000 ευρώ!

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της 13-4-2022 στην περιοχή των Πατησίων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, εννέα (9) αλλοδαποί για επικίνδυνη σωματική βλάβη, αρπαγή και εκβίαση κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για απαγωγή αλλοδαπού, που βρίσκεται εγκλωβισμένος σε διαμέρισμα στα Πατήσια, μετέβησαν στο επίμαχο διαμέρισμα για να διασταυρώσουν τη βασιμότητα της καταγγελίας.

Εντός του διαμερίσματος και σε διάφορους χώρους, εντόπισαν εννέα (9) άτομα, και σε έτερο δωμάτιο τον παθόντα, ο οποίος τους επιβεβαίωσε ότι έχει απαχθεί και κρατείται στο διαμέρισμα παρά τη θέληση του, με απειλές για τη ζωή τόσο του ίδιου όσο και της συζύγου του, προκειμένου να τους καταβάλλει το χρηματικό ποσό των -7.000- ευρώ, για να τον απελευθερώσουν.

Μετά την απελευθέρωση του θύματος, οι εμπλεκόμενοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Πατησίων, για τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Από την προανακριτική έρευνα, προέκυψε ότι ο παθών και η σύζυγος του εισήλθαν παράνομα στη χώρα μας και κατά την άφιξη τους στην Αθήνα την 11-4-20222, συνάντησαν έναν εκ των κατηγορουμένων, ο οποίος τους μετέφερε για διαμονή σε διαμέρισμα στην Αθήνα.

Εν συνεχεία, βραδινές ώρες της 12-4-20222 τους διαχώρισαν, μεταφέροντας τον ίδιο σε έτερο διαμέρισμα, όπου τον έδεσαν, τον χτύπησαν και προέβησαν στις ανωτέρω απειλές για την καταβολή των λύτρων, μέχρι τη στιγμή που τον εντόπισαν οι αστυνομικοί και τον απελευθέρωσαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail