Η Πολωνία παρέδωσε περισσότερα από 200 άρματα μάχης κι αρκετές δεκάδες οχήματα πεζικού στην Ουκρανία

ΑΡ Ρhοtο / Vadim Ghirda
Freepen.gr - Η Πολωνία παρέδωσε εκατοντάδες τεθωρακισμένα οχήματα στην Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένων τανκς και οχημάτων μάχης πεζικού, ανέφερε το Polskie Radio.

«Η Πολωνία έχει παραδώσει περισσότερα από 200 άρματα μάχης T-72 και αρκετές δεκάδες οχήματα μάχης πεζικού στην Ουκρανία, αυτό είναι αρκετό για να σχηματιστούν δύο ταξιαρχίες», αναφέρει η έκθεση.

Με τη σειρά του, ο επικεφαλής του Γραφείου Εθνικής Ασφάλειας της Πολωνίας, Pavel Solokh, δε διευκρίνισε επίσημα τον αριθμό του μεταφερόμενου εξοπλισμού.

"Δε θα δώσω συγκεκριμένα στοιχεία. Η Πολωνία προμήθευσε, προμηθεύει και θα συνεχίσει να παρέχει στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένων των αρμάτων μάχης T-72 ", δήλωσε στο Πολωνικό Ραδιόφωνο. Ο αξιωματούχος πρόσθεσε ότι μιλάμε για «σημαντικούς αριθμούς». 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail