Ο XL Καραμανλής ή τουλάχιστον η πρώτη φάση της διακυβέρνησής του τώρα δικαιώνονται…

Σε σχέση με την ανεύθυνη, εγκληματική και εντέλει προδοτική για τα εθνικά συμφέροντα πολιτική του Μητσοτάκη απέναντι την Ρωσία, ο XL Καραμανλής ομοιάζει με μέτρ της εξωτερικής πολιτικής, καθώς είχε κατορθώσει και στο ΝΑΤΟ να είμαστε και άριστες σχέσεις να διατηρεί με την Ρωσία κερδίζοντας πολλά με κυριότερο την αποφυγή της διχοτόμησης της Κύπρου με την αναίμακτη απόρριψη του σχεδίου ΑΝΑΝ, το οποίο τότε απειλούσε η οικογένεια Μητσοτάκη (Ντόρα και Κωνσταντίνος) ότι αν δε δεχθούμε θα έρθει το τέλος για τον κυπριακό και όχι μόνον Ελληνισμό.

Χαράλαμπος Μηνάογλου

Ο Μητσοτάκης σε ένα κρεσέντο ραγιαδισμού και υποτέλειας στις ΗΠΑ εμπλέκει την χώρα με την Ρωσία απευθείας, καθώς δεν υφίσταται κανένα επίσημο αίτημα συνδρομής από το ΝΑΤΟ! Αλήθεια, το πολεμικό υλικό που απεστάλη, από ποιο ΚΥΣΕΑ χαρακτηρίστηκε περισσευούμενο και ποιος μας διαβεβαιώνει ότι σε περίπτωση τουρκικής επίθεσης δε μας χρειάζεται; Αυτό αποτελεί ή όχι εσχάτη προδοσία και από πλευράς του ΑΓΕΕΘΑ;

Ακόμη και ο "ευχαριστώ τους Αμερικανούς" μεγάλος ανθέλληνας Κ. Σημίτης έστειλε ελληνικά πλοία στον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας κατόπιν επίμονων απαιτήσεων για συγκεκριμένη συνδρομή από το ΝΑΤΟ. 

Τώρα όμως, ο Μητσοτάκης, όπως το έκανε η Γαλλία πχ., μόνος του ενισχύει με στρατιωτικό υλικό την Ουκρανία! Και όλες οι δημοσιογράφοι ιερόδουλες της χώρας, που μετά βδελυγμίας αποκηρύσσουν κάθε επιθετική προσπάθεια κατά της Τουρκίας, αυτοί που κάθε τόσο μας λένε ότι δεν μπορούμε να τα βάλουμε με την Τουρκία, αυτοί που θεωρούν αδιανόητη λύση στο Κυπριακό την λήξη της κατοχής, αυτοί επικροτούν που πάμε να τα βάλουμε με την Ρωσία! Και από κοντά και κάτι άλλες πνευματικές ιερόδουλες, κάτι λέκτορες και επίκουροι (οι μεγαλύτεροι σε βαθμίδα πανεπιστημιακοί υπάλληλοι του ΝΑΤΟ περιέργως σιωπούν κατά βάση ακόμη) των ελληνικών πανεπιστημίων, τα οποία ελέγχονται από το ΝΑΤΟ περισσότερο από ό,τι ελέγχεται και ο ελληνικός στρατός ακόμη, σπεύδουν να πείσουν τον μέσω Έλληνα για το πόσο κακοί είναι οι Ρώσοι, πόσο κακό μας έχουν κάνει και πόσο ανάγκη έχουμε την διάλυση της Ρωσίας!

Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή).

Θυμήθηκε εσχάτως όλος αυτός ο πολιτικοδημοσιογραφικός νατοϊκός εσμός της Ελλάδος, αυτοί οι σύγχρονοι Ραψάκηδες, ότι υπάρχει ο Ελληνισμός της Ουκρανίας! Αυτοί, που για δεκαετίες αδιαφορούσαν, αυτοί που δεν έκαναν τίποτε για να διατηρήσουν σχέσεις με αυτούς τους Έλληνες, σήμερα τους χρησιμοποιούν ως μέσο προπαγάνδας για να πείσουν πως τους χτυπούν οι κακοί Ρώσοι (ίσως και να τους χτύπησαν, αυτό δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε με βεβαιότητα τώρα, αλλά και αν το έκαναν προφανώς το έκαναν από λάθος, καθώς δεν έχουν κάνενα συμφέρον από κάτι τέτοιο), την στιγμή που οι περισσότεροι εξ αυτών των Ελλήνων είναι ρωσόφιλοι!

Θα το επαναλάβουμε για άλλη μία φορά: η απευθείας σύγκρουση με την Ρωσία για την εισβολή στην Ουκρανία αποτελεί εσχάτη προδοσία. Όχι μόνον για τις συνέπειες που μπορεί να έχει για την χώρα (ούτε ο Μητσοτάκης ούτε και ο κόντες φαίνεται να αντιλαμβάνονται πόσο γελοίες ακούγονται στον κόσμο οι απειλές της Ελλάδας απέναντι στην Ρωσία και αυτό είναι μόνον η πρώτη και άμεση συνέπεια), αλλά κυρίως για την έμμεσα αναγνώριση και νομιμοποίηση της τουρκικής εισβολής και κατοχής στην Κύπρο. Όταν προβαίνεις σε εχθρικές ενέργειες κατά της Ρωσίας για την εισβολή στην Ουκρανία, αλλά δεν κάνεις αντίστοιχες τέτοιες ενέργειες κατά της Τουρκίας για την Κύπρο, τότε αναγνωρίζεις ότι η τουρκική εισβολή και κατοχή της Κύπρου είναι νόμιμη ή έστω λιγότερο παράνομη από την αντίστοιχη ρωσική στην Ουκρανία. Και αυτό, ακριβώς, συνιστά εσχάτη προδοσία για όποιον τουλάχιστον ακόμη μπορεί να κατανοήσει την έννοια του ελληνικού εθνικού συμφέροντος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail