The Hill: Οι Αμερικανοί θα νιώσουν το «ωστικό κύμα» των αντιρωσικών κυρώσεων

COFFEEMEPLEASE / pixabay
Freepen.gr - Οι προσπάθειες των δυτικών χωρών να καταστρέψουν τη ρωσική οικονομία μπορεί να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες για αυτές. Αυτή τη γνώμη συμμερίστηκαν οι ειδικοί γράφει το The Hill.

«Η Αμερική και η Ευρώπη θέλουν να τιμωρήσουν τη Ρωσία όσο το δυνατόν περισσότερο και να καταστήσουν σαφές ότι διεξάγουν οικονομικό πόλεμο εναντίον της», δήλωσε ο Ντάνιελ Γκλέιζερ, πρώην βοηθός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών.

Με τη σειρά της, η Rachel Ziemba, ιδρύτρια της εταιρείας μακροοικονομικών συμβούλων Ziemba Insights, σημείωσε ότι οι περιορισμοί που επιβάλλονται κατά της Ρωσίας είναι άνευ προηγουμένου και δημιουργούν κινδύνους για την αμερικανική οικονομία. 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή)

«Οι Αμερικανοί θα νιώσουν τον αντίκτυπο των αντιρωσικών κυρώσεων με τη μορφή μιας απότομης αύξησης στις τιμές των καυσίμων και των τροφίμων», προειδοποίησε, προσθέτοντας ότι η μεγαλύτερη ζημιά θα πρέπει να αναμένεται εάν οι ΗΠΑ επιβάλουν περιορισμούς στις ρωσικές προμήθειες πετρελαίου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail