Νέο καρφί made in Japan: Ο Μπάιντεν είναι ανισόρροπος - Η Ουκρανία οδεύει για καταστροφή

facebook.com/WhiteHouse
Freepen.gr -
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δεν καλεί τον Ουκρανό ομόλογό του Βλαντιμίρ Ζελένσκι για ειρηνική λύση της σύγκρουσης, αλλά προκαλεί μόνο τη Ρωσία, κάτι που δείχνει την αδυναμία του, δήλωσε ο Muneo Suzuki, μέλος της Άνω Βουλής του ιαπωνικού κοινοβουλίου σε συνέντευξή του στο Σουκάν Γκεντάι.

«Ο Πρόεδρος Μπάιντεν πρέπει να πει στον Ζελένσκι: Η έκβαση της σύγκρουσης είναι ήδη ξεκάθαρη. Τώρα δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να ξεκινήσει ένας διάλογος. Ωστόσο, ο Μπάιντεν δεν το λέει αυτό στον Ζελένσκι και δεν τον σταματά, αλλά προκαλεί μόνο τη Ρωσία. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα την αδυναμία και την ανισορροπία του ίδιου του Μπάιντεν», είπε ο Σουζούκι.

Ο Ιάπωνας βουλευτής εξέφρασε επίσης την άποψη ότι οι μιλιταριστικές ενέργειες του Ζελένσκι, ο οποίος απορρίπτει τις προσπάθειες για ειρηνική διευθέτηση της κατάστασης, θα μπορούσαν να οδηγήσουν την Ουκρανία σε καταστροφή.

 
«Αντί να σταματήσει την εξύψωση των πολιτών του, που ετοιμάζονται να πολεμήσουν εναντίον των Ρώσων με βόμβες μολότοφ, ο Ζελένσκι δήλωσε δυνατά στον λαό του: Θα σας δώσω όπλα. Ας πολεμήσουμε μαζί. Όταν το είδα, θυμήθηκα τις φωτογραφίες της στρατιωτικής Ιαπωνίας, όπου οι άνθρωποι που εκπαιδεύονταν με κορυφές μπαμπού αναγκάζονταν να φωνάζουν "Νίκη ή θάνατος!", "Ας πεθάνουν 100 εκατομμύρια άνθρωποι!" Και πώς τελείωσαν όλα; Ατομικοί βομβαρδισμοί και πλήρης καταστροφή», θυμάται ο Suzuki.

Επιπλέον, ο βουλευτής τόνισε ότι ήταν οι στρατιωτικές ενέργειες του Ζελένσκι στο Ντονμπάς που ανάγκασαν τη Ρωσία να ξεκινήσει την ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail