Το "σύνταγμα Αζόφ" στη Μαριούπολη ζητά από τον Στρατό να στείλει τουρκικά drone ‘Bayraktar’

Φωτό από βομβαρδισμούς στη Μαριούπολη

Το "σύνταγμα Αζόφ" στράφηκε στη στρατιωτική-πολιτική διοίκηση της Ουκρανίας να βοηθήσει στην παροχή σύγχρονων όπλων στους υπερασπιστές της Μαριούπολης, ιδιαίτερα με την αποστολή UAV Bayraktar. 
 
Από: echedoros-a.gr

Σύμφωνα  με τη σελίδα στο twitter του Azov: «Ακούμε και βλέπουμε ότι τα τελευταία οπλικά συστήματα έρχονται στην Ουκρανία, τα drones Bayraktar και η αεροπορία μας δουλεύουν.

Ας τα εφαρμόσουμε όλα αυτά προς την κατεύθυνση μας! Ας χτυπήσουμε τα νώτα του εχθρού!

Δεν τα παρατάμε. Περιμένουμε να προχωρήσουμε μαζί σε μια αποφασιστική επίθεση και να νικήσουμε τον εχθρό».

Το «Azov» πρόσθεσε επίσης ότι λόγω του αποκλεισμού της Μαριούπολης από τις ρωσικές δυνάμεις κατοχής, η κατάσταση του άμαχου πληθυσμού στην πόλη επιδεινώνεται. Επιπλέον, δεν υποχωρούν οι βομβαρδισμοί των εχθρικών αεροσκαφών και πυροβολικού σε κατοικίες.

Εκπρόσωπος του Συντάγματος Αζόφ είπε ότι οι ντόπιοι ετοίμαζαν βόμβες μολότοφ για να σταματήσουν τα εχθρικά οχήματα σε οδομαχίες.

pravda.com.ua

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail