Οι ΗΠΑ διεξάγουν de facto οικονομικό πόλεμο κατά της Ρωσίας, λέει το Κρεμλίνο

Mikhail Metzel/TASS
Freepen.gr -
Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής διεξάγουν de facto έναν οικονομικό πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, δήλωσε την Τετάρτη ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, σχολιάζοντας τη δήλωση της υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ για Πολιτικές Υποθέσεις Victoria Nuland πως από την πλευρά των ΗΠΑ «αυτό το ουκρανικό παιχνίδι είναι μια στρατηγική αποτυχία για τον Πούτιν».

"Οι ΗΠΑ, αναμφίβολα, κήρυξαν οικονομικό πόλεμο κατά της Ρωσίας και διεξάγουν αυτόν τον πόλεμο. Ναι, de facto αυτό ακριβώς είναι", είπε ο αξιωματούχος του Κρεμλίνου.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το ποιες είναι οι πιθανότητες της Μόσχας να μην χάσει αυτόν τον πόλεμο, δεδομένου ότι οι ΗΠΑ προσπαθούν να εμπλέξουν ολόκληρο τον κόσμο σε κυρώσεις κατά της Ρωσίας, ο γραμματέας Τύπου του Πούτιν είπε πως είναι απαραίτητο να γίνει «αυτό που με τον καλύτερο τρόπο αντιστοιχεί για τα συμφέροντά μας». Αρνήθηκε να αποκαλύψει οποιεσδήποτε λεπτομέρειες σχετικά με τις πιθανές κυρώσεις αντιποίνων.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail