Τα λάθη της δύσης: Οι Ρώσοι πολίτες νοιάζονται μόνο για να κερδίσουν

mod_russia
Τα λάθη της δύσης που δεν αγγίζουν τη Ρωσία

Νομίζουν εκεί στα κανάλια και στις κυβερνήσεις που τους δίνουν τις εντολές ότι η προπαγάνδα υπέρ ή κατά της Ρωσίας ενδιαφέρει κανέναν περνά από τους ίδιους; 

Του Ζαχαρία Μυτιληνιού

Ο Ρώσος έχει το δικό του κοινό που το έχει προστατεύει και ταυτόχρονα αποκλείσει από την ενημέρωση για το τι ακριβώς κάνει. Οι ίδιοι οι Ρώσοι ελάχιστα ενδιαφέρονται για το εάν γίνονται εγκλήματα πολέμου και ποια πλευρά κάνει τα περισσότερα ή τα λιγότερα. Ένας πολεμικός λαός δεν βάζει λογισμούς για πράγματα που τα θεωρεί αυτονόητα. 

Είναι εντελώς οξύμωρο να ζητάς λογική στον παραλογισμό του πολέμου. 

Και οι Ρώσοι πολίτες το έχουν ζήσει στο πετσί τους αυτό, ξέρουν και τι γίνεται και δεν τους ενδιαφέρει εάν ο Ρώσος πρόεδρος χρησιμοποιήσει θερμοβαρικές βόμβες ή πασχαλινά δυναμιτάκια. 

Αρκεί να κερδίσει. 

Και ο Πούτιν αυτό το ξέρει καλύτερα από όλους και ειλικρινά έχω την αίσθηση ότι δεν δίνει δεκάρα για το τι λένε οι άλλοι για αυτόν. Κάνει τη δουλειά του, όπως την ζητούν οι ίδιοι οι Ρώσοι. Και οι Ρώσοι θέλουν τη μεγάλη Ρωσία των Τσάρων και όχι το χρέπι της διαλυμένης Σοβιετικής Ένωσης. Εξ ού και ο Πούτιν τα έβαλε ευθέως με την κομμουνιστική προπαγάνδας για αυτό και τα κομμουνιστικά κόμματα του γύρισαν την πλάτη. 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή).

Ο Πούτιν δεν έχει κανέναν άλλον δρόμο, δεν μπορεί καν να γυρίσει να κοιτάξει πίσω. Έχει μια πορεία, αλλιώς αύριο μεθαύριο θα αποτελεί ένα παρελθόν που αυτός που θα ακολουθήσει θα φροντίσει να τον σβήσει από τη ρωσική ιστορία. 

Συνεπώς δεν απορώ και δεν τίποτα δεν θα φανεί παράξενο από εδώ και πέρα. 

Εκτιμώ ότι είμαστε ακόμα στην αρχή. Η Ρωσική μηχανή χρησιμοποιεί μόνον το 15-20% της δύναμης της στην Ουκρανία. Δε νομίζω ότι το κάνει τυχαία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail