Βραζιλιάνος έτοιμος να...πεθάνει, έγινε καπνός από την Ουκρανία μετά την επίθεση στο κέντρο εκπαίδευσης!

Freepen.gr - Ένας Βραζιλιάνος μισθοφόρος που έφτασε στην Ουκρανία είπε ότι μετά την επίθεση στο κέντρο εκπαίδευσης Γιαβορόφσκι αποφάσισε να μη μείνει στη χώρα και έχει ήδη φύγει για την Πολωνία, αναφέρει η εφημερίδα Guardian.

Ωστόσο ο εκπαιδευτής σκοποβολής, Τιάγκο Ρόσι είχε δηλώσει προηγουμένως ότι θα εμπλακεί στον «πρώτο του πόλεμο». Τόνισε πως είχε έρθει στην Ουκρανία «για να εκπληρώσει μια αποστολή» και δε φοβόταν να πεθάνει στο πεδίο της μάχης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Ρόσι έφυγε για την Πολωνία μετά από χτύπημα των ρωσικών δυνάμεων στη βάση όπου βρισκόταν ο μισθοφόρος. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν σκοπεύει να επιστρέψει, αλλά αντίθετα θέλει να βοηθήσει Νοτιοαμερικανούς στα Πολωνικά προσφυγικά κέντρα.

«Νομίζω ότι θα είμαι πιο χρήσιμος εδώ παρά εκεί (στην Ουκρανία)», ανέφερε η εφημερίδα ότι δήλωσε ο μισθοφόρος. Και ζωντανός θα προσθέσουμε εμείς. 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail