Τα ψέλνει στο ΝΑΤΟ ο Ζελένσκι: ζητά Τρίτο Παγκόσμιο με το να κλείσουν οι ουρανοί της Ουκρανίας

Freepen.gr - Αρνούμενη να κλείσει τους ουρανούς πάνω από την Ουκρανία, η ηγεσία του ΝΑΤΟ «άναψε με πράσινο φως» τον περαιτέρω βομβαρδισμό του ουκρανικού εδάφους από τα ρωσικά στρατεύματα.

Αυτό είπε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατά την ομιλία του την Παρασκευή, σύμφωνα με το Ukrinform.

«Σήμερα, η ηγεσία της Συμμαχίας έδωσε πράσινο φως στους περαιτέρω βομβαρδισμούς των ουκρανικών πόλεων και χωριών αρνούμενη να δημιουργήσει ζώνη απαγόρευσης πτήσεων. Θα μπορούσατε να κλείσετε τους ουρανούς, αλλά… δεν ξέρω ποιον μπορείτε να προστατέψετε, αν μπορείτε να προστατέψετε τις χώρες σας – τις χώρες της Συμμαχίας. Δε θα μπορέσετε να εξαγοράσετε από εμάς με λίτρα καυσίμου για λίτρα αίματός μας που χύθηκε για την κοινή μας Ευρώπη, για την κοινή μας ελευθερία, για το κοινό μας μέλλον», είπε.

Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή).

Ο Ζελένσκι επί της ουσίας εξακολουθεί να μην αντιλαμβάνεται ότι επί τρία χρόνια άπλωσε το πόδι του περισσότερο από εκεί που έφτανε και τώρα αποποιούμενος κάθε δική του ευθύνη, άσχετα αν κάποιοι στη Δύση του φούσκωναν τα μυαλά, επιμένει να μην παραιτείται και να ζητά τον Τρίτο Παγκόσμιο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail