Οι κυρώσεις, κυρώσεις, αλλά το αέριο, αέριο για τον ειρηνιστή Σολτς

12019 / pixabay
Freepen.gr - Ο ενεργειακός εφοδιασμός της Ρωσίας δεν μπορεί να αντικατασταθεί από τη μια μέρα στην άλλη, γι' αυτό αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι συναλλαγές με ρωσικές εταιρείες σε αυτόν τον τομέα, αναζητώντας ταυτόχρονα εναλλακτικές λύσεις εν μέσω της ειδικής επιχείρησης της Ρωσίας στην Ουκρανία, δήλωσε τη Δευτέρα ο Γερμανός Καγκελάριος Όλαφ Σολτς.

"Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει ήδη αναπτύξει εναλλακτικές λύσεις για την ενέργεια της Ρωσίας με εταίρους στην Ευρωπαϊκή Ένωση εδώ και αρκετούς μήνες. Αλλά αυτό δε συμβαίνει από τη μια μέρα στην άλλη. Γι' αυτό η απόφασή μας να συνεχίσουμε τις δραστηριότητες των εμπορικών οντοτήτων στον ενεργειακό τομέα με τη Ρωσία ήταν σκόπιμη», φέρεται να είπε κατά τη συνεδρίαση του γερμανικού υπουργικού συμβουλίου.

Η πίεση των κυρώσεων είναι απαραίτητη για να «χτυπηθεί σκληρά η Ρωσία», σύμφωνα με τον Σολτς. "Η Ευρώπη σκόπιμα απέκλεισε τον ρωσικό ενεργειακό εφοδιασμό από κυρώσεις. Δεν υπάρχει επί του παρόντος κανένας άλλος τρόπος διασφάλισης του ενεργειακού εφοδιασμού στην Ευρώπη για παραγωγή θερμότητας, για μεταφορά, ηλεκτρική ενέργεια και παροχή βιομηχανίας", είπε ο Σολτς, προσθέτοντας ότι αυτό το βήμα είναι σημαντικό για τη διασφάλιση της καθημερινής ρουτίνας των πολιτών της ΕΕ.

Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή)
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail