Ο Τζόνσον είπε ότι πρόσφερε στον Ζελένσκι και την οικογένειά του άσυλο στη Βρετανία

Freepen.gr - Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον είπε ότι πρόσφερε στον Βλαντιμίρ Ζελένσκι και την οικογένειά του άσυλο στο Ηνωμένο Βασίλειο υπό το φως της ειδικής επιχείρησης της Ρωσίας για την αποστρατικοποίηση της Ουκρανίας, ανέφεραν οι Sunday Times.

"Τα συζητήσαμε όλα αυτά εδώ και πολύ καιρό... Πρέπει να σας πω ότι ο Βλαντιμίρ ήταν πάντα ξεκάθαρος πως χρωστάει στον ουκρανικό λαό και πρόκειται να μείνει εκεί και να τον φροντίζει. Πρέπει να πω ότι τον θαυμάζω", ο Τζόνσον είπε, λόγια που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα.

Το πως φροντίζει ο Ζελένσκι το βασανιζόμενο ουκρανικό λαό, δε μας το εξήγησε ο Μπόρις Τζόνσον κι ενώ τα εκατομμύρια εγκαταλείπουν τη χώρα διότι ένας θεατρίνος δεν μπόρεσε να επιβληθεί σε μια νεοναζιστική μειοψηφία κι αθέτησε τις υποσχέσεις του για το Ντονμπάς. 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail