Νέες διοικήσεις, ρούβλια και ρωσικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα στη Νότια Ουκρανία!

Freepen.gr - Ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Κριμαίας υπό τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης της περιοχής, Γκεόργκι Μουράντοφ είπε ότι στην περιοχή της Χερσώνας και στα νότια της περιοχής Zaporozhye της Ουκρανίας, η οποία τέθηκε υπό τον έλεγχο του ρωσικού στρατού, ξεκίνησαν να σχηματίζονται νέες στρατιωτικές-πολιτικές διοικήσεις.

"Ο σχηματισμός νέων στρατιωτικών-πολιτικών διοικήσεων βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη εκεί, η διαδικασία μετάδοσης ρωσικής τηλεόρασης και ραδιοφωνικών εκπομπών έχει ξεκινήσει, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότερο τα ρωσικά ρούβλια στους υπολογισμούς τους. Όλα αυτά είναι βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση, επειδή η νοτιοανατολική Ουκρανία ήταν πάντα ένα σημαντικό μέρος του ρωσικού πολιτισμού, ήταν η επαρχία της Ταυρίδας», δήλωσε ο Μουράντοφ στο Novosti.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, μιλάμε για την περιοχή Kherson και οικισμούς στα νότια της περιοχής Zaporozhye.

"Αυτές οι περιοχές αποτελούσαν πάντα ένα ενιαίο οικονομικό σύμπλεγμα με την Κριμαία, το οποίο παρείχε τροφή στους τουρίστες που έφταναν στη χερσόνησο. Είναι σημαντικό να ενοποιηθούν οι υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας των πολιτών στη νότια Ουκρανία και η εμπειρία των Κριμαίων σε αυτό το θέμα μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη εκεί», τόνισε ο Μουράντοφ.

 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail